Instru optiikka Oy osti Design Optikko Hakulan.

Instru optiikka Oy laajentaa Keops myymäläketjuaan. Yrityskaupan myötä Keops-ketjun myymälämäärä kasvaa viiteen ja uusi myymälä avataan Turussa Ylipistonkatu 25:ssa keskiviikkona 4.6.2014 klo 9.30.

Perheyritys Optikko Hakulan toimitusjohtaja Auli Martin päätti myydä menestyvän optikkoliikkeensä Instru optiikalle työskenneltyään viisikymmentä vuotta silmälasien parissa. Hän aloitti uransa 1964 Christian Nissenillä, joka on nykyään Nissen-ketju ja osa Instru optiikkaa. Näin ympyrä on sulkeutunut. Keops myymälä jatkaa Auli Martinin viitoittamalla tiellä ja panostaa jatkossakin laadukkaaseen valikoimaan ja erinomaiseen palveluun. Auli Martin kiittää kaikkia asiakkaitaan hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa menestystä työnsä jatkajalle.

Keops optiikalla on vahva asema optisen alan erikoisliikkeiden joukossa korkealaatuisten huippubrändien, palvelun ja yksilöllisyyden osaajana. Olemme todella iloisia voidessamme jatkossakin palvella Optikko Hakulan asiakkaita samalla yksilöllisyydellä ja palvelun laadulla kuin aikaisemmin.

Lisätietoja:
Catarina Fagerholm, toimitusjohtaja
gsm 0500 566255
catarina.fagerholm@instru.fi

Instru optiikka Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista optisen alan vähittäismyyntiyrityksistä ja alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Yrityksen henkilöstömäärä on noin tuhat ja liikevaihto Suomessa 106 milj. € ja Virossa 5,5 milj. €. Instru optiikka Oy:n myymäläbrändit ovat Instrumentarium, Nissen ja Keops optiikka. Suomessa myymälöitä on 196 ja Virossa 17 Instrumentarium myymälää. Keops-myymälät sijaitsevat Turun lisäksi Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Oulussa.

Instru optiikka Oy kuuluu optiikan alan maailman johtavaan, hollantilaiseen GrandVision B.V. – ryhmään.

Linkkejä

yhteystiedotInstru optiikka Oy
Sinimäentie 8
02630 Espoo

Puh. 0201 70 7000
Faksi: 09-502 1551