Kalevala Koru laajentaa silmälaseihin

KALEVALA KORU LAAJENTAA SILMÄLASEIHIN

Kalevala Koru ja Instrumentarium tuovat tänä syksynä markkinoille uuden silmälasikehysmalliston. Siinä missä kansainväliset merkit suunnittelevat kehyksensä eurooppalaisille kasvonpiirteille, on uusi Kalevala Jewelry Eyewear -mallisto tehty erityisesti suomalaisille naisille.

Uutuuskehysten yksinoikeutetuksi jakelijaksi ja yhteistyökumppaniksi valikoitui luontevasti Instrumentarium laajan jakeluverkostonsa ja kehysasiantuntijuutensa ansiosta. ”Kalevala Koru on Suomen tunnetuin ja arvostetuin korutuotemerkki, ja siksi on enemmän kuin luontevaa laajentaa brändimme myös silmälaseihin, jotka korujen ohella ovat naisen tärkeimpiä asusteita. Olemme erittäin innostuneita tästä yhteistyöstä ja toivomme, että suomalaiset naiset ottavat myös Kalevala Jewelry Eyewear -kehykset omikseen samalla tavoin kuin korumme”, toteaa Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen.

Ensimmäisessä Kalevala Jewelry Eyewear -mallistossa tuodaan esille erityisesti leveitä ja koristeellisia metallikehyksiä. Silmälasikehykset täydentävät kukin omaa korusarjaansa, ja ne on suunniteltu Kalevala Korun ja Instrumentariumin asiantuntijoiden yhteistyössä. Kehysten valmistaja on OPO Design Sweden AB, jonka kanssa Kalevala Koru on tehnyt lisenssisopimuksen.

Lanseerattavassa mallistossa on otettu huomioon suomalaiset kasvonpiirteet, käyttötarpeet ja tyyli. Suunnittelussa aktiivisesti mukana ollut Instrumentariumin valikoimapäällikkö Pauliina Aalto kommentoi yhteistyötä tyytyväisenä: ”Tämän tyyppisille kehyksille on jo pitkään ollut tilausta, ja nyt mallistomme saa tärkeän lisäyksen.”

Kalevala Jewelry Eyewear –kehysmallisto on saatavilla Instrumentariumista 23.9. alkaen.

 
Lisätietoja antavat:

Instru optiikka Oy,
valikoimapäällikkö Pauliina Aalto p. 041 518 7806

Kalevala Koru Oy,
myyntijohtaja Ursula Ilmes p. 050 366 1153
Kuvapyynnöt sähköpostitse: markkinointi@instru.fi

Linkkejä

yhteystiedotInstru optiikka Oy
Sinimäentie 8
02630 Espoo

Puh. 0201 70 7000
Faksi: 09-502 1551