Uutisarkisto

> Instru optiikka Oy:n Merja Kuuselasta Vuoden Optikko 14.10.2013

Vuoden Optikoksi on valittu pitkän linjan piilolasiosaaja ja alan kouluttaja Merja Kuusela.

Tunnustuksen myöntävät Suomen Optinen Toimiala ja Suomen Optikoiden Ammattiliitto.

Tunnustus julkistettiin lauantaina Helsingin Messukeskuksessa optisen alan Näköä 2013 – tapahtumassa.

– Merja Kuusela on ollut mukana monessa uraa uurtavassa kehityshankkeessa. Hän myös kehittää osaamistaan aktiivisesti ja osallistuu alan kansainvälisiin kongresseihin, sanoo Suomen Optisen Toimialan toimitusjohtaja Panu Tast.

Lähes 30 vuotta alalla toiminut optikko Merja Kuusela on kehittänyt mm. työpaikkansa Instru optiikan kuvantamispalvelua. Hän kuuluu myös Optometrian Eettiseen Neuvostoon, joka ohjaa ja valvoo optisen toimialan ammatinharjoittamista.

– Eettinen Neuvosto valmistelee parhaillaan alalle uutta ammattistandardia. Laadimme ja päivitämme tutkimuskäytäntöjä optikoiden osaamisen ja koulutuksen parempaan hyödyntämiseen, Kuusela sanoo.

Lisätietoja:

Suomen Optinen Toimiala, toimitusjohtaja Panu Tast, p. 040 5422 227, panu.tast@optometria.fi

Instru optiikka Oy, kouluttaja Merja Kuusela p. 040 1676 465,
merja.kuusela@instru.fi

> Kalevala Koru laajentaa silmälaseihin 10.09.2013

Kalevala Koru ja Instrumentarium tuovat tänä syksynä markkinoille uuden silmälasikehysmalliston.

KALEVALA KORU LAAJENTAA SILMÄLASEIHIN

Kalevala Koru ja Instrumentarium tuovat tänä syksynä markkinoille uuden silmälasikehysmalliston. Siinä missä kansainväliset merkit suunnittelevat kehyksensä eurooppalaisille kasvonpiirteille, on uusi Kalevala Jewelry Eyewear -mallisto tehty erityisesti suomalaisille naisille.

Uutuuskehysten yksinoikeutetuksi jakelijaksi ja yhteistyökumppaniksi valikoitui luontevasti Instrumentarium laajan jakeluverkostonsa ja kehysasiantuntijuutensa ansiosta. ”Kalevala Koru on Suomen tunnetuin ja arvostetuin korutuotemerkki, ja siksi on enemmän kuin luontevaa laajentaa brändimme myös silmälaseihin, jotka korujen ohella ovat naisen tärkeimpiä asusteita. Olemme erittäin innostuneita tästä yhteistyöstä ja toivomme, että suomalaiset naiset ottavat myös Kalevala Jewelry Eyewear -kehykset omikseen samalla tavoin kuin korumme”, toteaa Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen.

Ensimmäisessä Kalevala Jewelry Eyewear -mallistossa tuodaan esille erityisesti leveitä ja koristeellisia metallikehyksiä. Silmälasikehykset täydentävät kukin omaa korusarjaansa, ja ne on suunniteltu Kalevala Korun ja Instrumentariumin asiantuntijoiden yhteistyössä. Kehysten valmistaja on OPO Design Sweden AB, jonka kanssa Kalevala Koru on tehnyt lisenssisopimuksen.

Lanseerattavassa mallistossa on otettu huomioon suomalaiset kasvonpiirteet, käyttötarpeet ja tyyli. Suunnittelussa aktiivisesti mukana ollut Instrumentariumin valikoimapäällikkö Pauliina Aalto kommentoi yhteistyötä tyytyväisenä: ”Tämän tyyppisille kehyksille on jo pitkään ollut tilausta, ja nyt mallistomme saa tärkeän lisäyksen.”

Kalevala Jewelry Eyewear –kehysmallisto on saatavilla Instrumentariumista 23.9. alkaen.

 
Lisätietoja antavat:

Instru optiikka Oy,
valikoimapäällikkö Pauliina Aalto p. 041 518 7806

Kalevala Koru Oy,
myyntijohtaja Ursula Ilmes p. 050 366 1153
Kuvapyynnöt sähköpostitse: markkinointi@instru.fi

> Instru optiikka Oy Kauppalehden Menestyjät 2013-listalla 19.06.2013

Instru optiikka Oy on palkittu yhtenä Suomen vahvimmista yrityksistä Kauppalehden Menestyjät 2013-listalla.

Instru optiikka Oy on palkittu yhtenä Suomen vahvimmista yrityksistä Kauppalehden Menestyjät 2013-listalla. Kauppalehden jokasyksyinen Menestyjät-sarja vertailee suomalaisyritysten taloudellista menestystä. Menestyjät-luokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon.

> Kuluttajien valinta: Instrumentarium on jälleen luotetuin optikkoliike 15.03.2013

Instrumentarium on valittu Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo seitsemännen kerran Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi.

Instrumentarium on valittu Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo seitsemännen kerran Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi.

Omassa kategoriassaan Instrumentarium sai 37 % maininnoista. Tutkimuksen mukaan Instrumentariumiin luottavat sekä naiset että miehet.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet avoimella kysymyksellä omasta mielestään luotetuimman tuotemerkin, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin
asteikolla 1-5.

Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Instrumentarium sai valitsijoiltaan korkean arvion vahvasta tuotekuvastaan (4.42).

”Nöyrinä ja iloisina otamme vastaan asiakkaiden luottamuksen osoituksen Instrumentariumia kohtaan. Asiakastyytyväisyys on pitkäjänteistä työtä vaativa ja kaikkea toimintaamme ohjaava tekijä. Aiihen vaikuttavat erityisesti hyväntuulinen, asiakkaan odotukset ylittävä asiantunteva palvelu, laajin ja laadukkain tuotevalikoima sekä alan parhaat kampanjat. Tyytyväisten asiakkaiden avulla onnistuimme kasvattamaan 2012 sekä markkinaosuuttamme että asiakastyytyväisyyttämme.
Kiitos suomalaiset luottamuksestanne!”

Anu Tola
myyntijohtaja, Instrumentarium

Tervetuloa ostoksille!


 

Kolmattatoista kertaa toteutettu tutkimus on yksi suurimmista Euroopassa tehtävistä kuluttajatutkimuksista. Mukana oli 12 maata ja vastaajia yhteensä 18 314. Suomessa kyselyyn vastasi 2 024 Valitut Palat -lehden tilaajaa. Tulokset painotetaan iän (20 + vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimella kysymyksellä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 38 eri tuoteryhmässä, joista yksi oli optikkoliike. Tutkimus tehtiin nettikyselynä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela,
(09) 503 4655, tiina.suomela@valitutpalat.fi

Lisätietoja eri maiden tuloksista ja trendeistä vuosina 2001-2013 on internet-osoitteessa: www.rdtrustedbrands.com/trusted-brands/

ETB_logo2013_Optikkoliike

Linkkejä

yhteystiedotInstru optiikka Oy
Sinimäentie 8
02630 Espoo

Puh. 0201 70 7000
Faksi: 09-502 1551