TYÖPAIKAT

TULE TYÖSKENTELEMÄÄN
MAHTAVAAN PORUKKAAN!

Optinen ala uudistuu ja monipuolistuu jatkuvasti. Meiltä löydät siis varmasti uusia haasteita, mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja mielenkiintoisia urapolkuja – olit sitten alan rautainen ammattilainen tai vasta siihen tutustunut. Työllistämme ammattitaitoaan ja asiantuntijuuttaan jatkuvasti kehittäviä optikoita, asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuvia optisia myyjiä sekä tavoitteisiin ja tiimiin sitoutuvia myymäläpäälliköitä. Rekrytoimme pääasiassa myymälähenkilökuntaa yli 200 myymälää kattavaan myymäläverkostoomme, mutta myös pääkonttorillemme Espoon Sinimäkeen. Yhteensä meitä instru optiikkalaisia on noin 1000.

JATKUVA KEHITTYMINEN

Tarjoamme säännöllisesti täydennyskoulutusmahdollisuuksia optikoille, mutta myös kaikille yhteisiä koulutuksia esimerkiksi kehystrendeihin, myyntiin ja alan uudistuksiin liittyen. Kaikkien GrandVision-maiden yhteiden GV Academy varmistaa osaamisemme myös kansainvälisellä tasolla.

PARHAAT TYÖKALUT

Panostamme korkealaatuiseen tekniikkaan ja käytämme viimeisintä teknologiaa silmälasien tuotannosta näöntarkastushuoneeseen. Esimerkiksi Instrumentarium -ketjussa käytetyt silmänpohjakamerat pystyvät kuvaamaan jopa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla.

TIIMIN TUKI

Meillä et työskentele yksin. Tukenasi on aina oma tiimi, jonka kanssa jakaa osaamista ja arjen kokemuksia, koko Instru Optiikan 1000 työntekijän henkilökunta sekä GrandVisionin kansainvälinen yhteistyöverkosto. Työsuhteen alussa järjestetään aina kattava perehdytys.

KESÄTÖISSÄ INSTRUSSA

Salla työskenteli kesän 2017 vilkkaassa Instrumentarium-myymälässä Solaris-aurinkolasimyyjänä. Vaikka kesä oli Sallalle ensikosketus optiseen alaan, muutti se hänen tulevaisuuden suunnitelmansa täysin!

URA INSTRU OPTIIKASSA

OPTIKKO

Optikko on myymälän näönhuollon asiantuntija, joka tekee näöntutkimuksia, etsii asiakkaan kanssa tälle sopivia silmälaseja, piilolinssejä sekä muita ratkaisuja ja opastaa eri vaihtoehtojen käytössä. Optikko vastaa osaltaan, että näöntutkimukset ja myynti toteutuvat myymäläkonseptin mukaisesti. Optikko huolehtii oman osaamisensa ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä jakaa osaamistaan muulle tiimille. Optikon työssä tarvitaan lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä laite- ja tuotetuntemusta.

”Mikään ei ole niin motivoivaa kuin että asiakas näkee jälleen hyvin. Positiivinen palaute asiakkailta muistuttaa, että tekee oikeasti tärkeää työtä.” – Katriina, optikko

OPTINEN MYYJÄ

Optinen myyjä toimii myymälässä erikoiskaupan ammattilaisena, joka kulkee asiakkaan rinnalla aina kehysvalinnasta silmälasien luovutukseen asti, opastaa piilolinsseihin ja aurinkolaseihin liittyvissä asioissa ja tekee mittauksia, jotka eivät vaadi optikon koulutusta. Optinen myyjä huolehtii myös myymälän konseptin mukaisesta ulkoasusta. Optisella myyjällä ei tarvitse meillä aloittaessaan olla aiempaa kokemusta optisesta alasta, sillä tietämys alasta kehittyy myymälässä ja koulutuksissa.

”On ihan mahtava tunne auttaa toista valitsemaan silmälasit, jotka näyttävät hyvältä ja joilla asiakas näkee maailman niin kuin se kuuluisi nähdä.” – Vili, optinen myyjä

ASIANTUNTIJA

Pääkonttorillamme työskentelee eri alojen osaajia taloushallinnosta markkinointiin ja henkilöstöhallintoon. Jokainen vastaa omasta puolestaan, että prosessimme, käytäntömme ja toimintatapamme ovat arvojemme mukaisia ja asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia. Osa asiantuntijoista on itse myös optikoita tai työskennelleet myymälässä aiemmin optisena myyjänä tai myymäläpäällikkönä.

”Mun nykyisessä työssä parasta on innovatiivisuus ja itsenäisyys sekä mahdollisuus kehittää järjestelmiä ja toimintatapoja jatkuvasti paremmiksi.” – Mirja, tuotepäällikkö

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste