Hallituksen puheenjohtajan tiedote 23.1.2020 

Instru Optiikka on ollut viimeisen vuoden yhteisellä muutosmatkalla optisen alan murroksesta ja toimintaympäristön muutoksista johtuen. Digitalisaatio ja tekninen kehitys ovat tarkoittaneet muun muassa verkkokaupan kasvua.  

Osana muutosmatkaamme järjestimme viime vuoden lopulla henkilöstölle Road Show -kiertueen. Tilaisuuksien tarkoituksena oli esitellä tulevien vuosien strategia ja suuntaviivat 

Vaikka tarkoitus ja tavoitteet olivat oikeita, teimme tilaisuuksiin liittyen virheitä, joita toimitusjohtaja Pasi Anttila on pyytänyt anteeksi.  

Viime viikkojen aikana olemme tutkineet asiaa monesta näkökulmasta saadaksemme kattavan käsityksen tapahtumista. Olemme kiitollisia henkilöstömme ja luottamusmiesten kanssa käydyistä keskusteluista ja saamastamme palautteesta. Olemme sitoutuneet oppimaan virheistämme ja jatkamaan avoimen ja lähestyttävän kulttuurin edistämistä Instru Optiikassa. 

Pasi Anttila jatkaa toimitusjohtajana ja nauttii hallituksen luottamusta.  

Instru Optiikan palvelukulttuurin kehittäminen jatkuu yhdessä henkilöstön kanssa, jotta pystymme vastaamaan alan muutoksiin ja asiakkaidemme tarpeisiin. 

 

Andreas Jacobsen 

Instru Optiikan hallituksen puheenjohtaja 

 

23.1.2020

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä GrandVision-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli sadan vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

 

   

   

   

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste