Instru Optiikka: Noudatamme työlainsäädäntöä

Mediassa on 21.12.2019 uutisoitu Instru Optiikan työntekijän irtisanomisesta. Yrityksen tämänhetkisten tietojen mukaan irtisanominen on tehty työlainsäädäntöä noudattaen.

Toimitusjohtaja Pasi Anttila on valtuuttanut Instru Optiikan esimiehet johtamaan tiimejään työlainsäädännön mukaisesti.

– Olen tänään käynyt mediaan nousseen tapauksen taustat uudelleen läpi. Tietojeni mukaan irtisanomisessa on noudatettu työlainsäädäntöä, Pasi Anttila sanoo.

Työntekijän tapausta on käsitelty kesästä 2018 lähtien yrityksen sisällä sekä muun muassa yhdessä työterveyshuollon kanssa ratkaisua etsien. Työntekijälle on annettu kaksi varoitusta, joiden syinä ovat olleet epäasiallinen käytös ja yrityksen toimintatapojen noudattamattomuus. Käytös jatkui varoituksista huolimatta, joten työntekijän työsopimus irtisanottiin joulukuussa 2019.

Instru Optiikka ei kommentoi yksittäisen työntekijän tapausta julkisesti tämän enempää. Asian käsittely jatkuu Instru Optiikassa sisäisesti.

 

Yhteyshenkilö:

Kati Litmanen

markkinointijohtaja

050 521 4894

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä GrandVision-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli sadan vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

 

   

   

   

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste