Kati Litmasesta Instru Optiikan markkinointijohtaja

7.11.2019

KTM Kati Litmanen, 43, aloittaa Instru Optiikan Marketing, Digital & Category Management Directorina 7.11. Hän vastaa markkinoinnista, kuluttajapinnan digitaalisista tuotteista ja palveluista sekä valikoimahallinnasta.

Kati Litmanen keskittyy Instru Optiikan ketjujen positiointien ja markkinointistrategioiden kirkastamiseen sekä vahvistaa yrityksen digitaalista osaamista yhdessä markkinointi- ja valikoimatiimin kanssa.

Litmasella on laaja kokemus markkinoinnista sekä verkkokauppatoiminnoista eri toimialoilta. Viimeisimpänä hän on työskennellyt markkinointi- ja viestintäjohtajana Scandic Hotels Oy:ssä Suomessa.

Ennen Scandic-uraansa Litmanen on kartuttanut mittavaa osaamista johtamisesta, monipuolisista kaupallisista tehtävistä ja brändinrakennuksesta. Hän on työskennellyt muun muassa matkailu-, ravintola- ja finanssialoilla Restelin, Viking Linen, LähiTapiolan ja Ifin palveluksessa. Aiemmissa tehtävissään vakuutusyhtiöissä hän on työskennellyt myös terveydenhuoltoon liittyvissä hankkeissa.

– Olen valtavan innoissani päästessäni osaksi Instru Optiikan tiimiä. On kiinnostavaa yhdessä organisaation kanssa vahvistaa Instrun edelläkävijyyttä nopeasti muuttuvassa markkinassa sekä kehittää edelleen Instrun vahvoja brändejä, Kati Litmanen kertoo.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä GrandVision-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli sadan vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

 

   

   

   

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste