Toimitusjohtaja Pasi Anttilan viesti asiakkaille 21.12.2019

Olen halunnut toimitusjohtajana luoda avoimen ja lähestyttävän kulttuurin Instru Optiikassa. Se koskee kaikkia työpaikan sijainnista riippumatta. Johto onkin kiertänyt lähes kaikki Suomen myymälät viimeisen vuoden aikana.

Olemme myös viimeisen vuoden aikana tehneet töitä nostaaksemme asiakaskeskeisyyden tekemisemme ytimeen. Se onkin näkynyt asiakastyytyväisyytenä ja hyvinä tuloksina. Olen ylpeä tiimistämme.

Näiden tavoitteiden toteuttamiseksi järjestimme Instru2025 Roadshown syksyllä 2019 eri puolilla Suomea.  Tavoitteena oli esitellä yrityksen tulevien vuosien strategia, optisen alan muutokset, ja miten nämä vaikuttavat yrityksen yhteiseen tekemiseen. Tilaisuudet järjestettiin, koska toimitusjohtajana koin tärkeänä, että johto kohtaa jokaisen tiimiläisen henkilökohtaisesti.

Ilta-Sanomat on julkaissut lauantaina 21.12.2019 artikkelin Instru Optiikan sisäisistä tilaisuuksista. Artikkeli keskittyy pääkaupunkiseudun tilaisuuteen, jonka järjestelyissä tehtiin virheitä.

Olen siksi tänään pyytänyt koko henkilökunnalta anteeksi.

Ymmärrän henkilöstölle aiheutuneen mielipahan, joka johtuu huonoista sanavalinnoistani ja tilaisuuksissa käyttämistäni esimerkeistä. Myönnän, että valintamme toteuttaa ryhmäjako tällä tavalla oli epäonnistunut. Pyydän anteeksi ryhmäjaon toteutusta ja kovia sanavalintojani tilaisuuksissa ja otan virheistä opikseni.

Instru Optiikassa teetetään heti vuoden alussa henkilöstökysely, jossa kerätään palautetta myös tilaisuuksista. Instru Optiikan johto on ehdottanut liitoille ja luottamusmiehille tapaamista heti tammikuulle.

Aiheen käsittelyä jatketaan sisäisesti. Tulemme käymään edelleen aiheesta avointa vuoropuhelua henkilöstöä kuunnellen. Meille jokainen työntekijä on tärkeä.

Pasi Anttila

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä GrandVision-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli sadan vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

 

   

   

   

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste