LIITY MARKKINAJOHTAJAN TIIMIIN,

 TULE YRITTÄJÄKSI INSTRU OPTIIKKAAN!

Olemme optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 126,8 miljoonaa euroa ja myymälämäärä franchising-ketju mukaan lukien 213. Instru Optiikassa työskentelee noin 1000 optisen alan ammattilaista. Alan edelläkävijänä panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Olemme osa optisen alan maailman johtavaa GrandVision N.V. -konsernia, jonka liikevaihto on 4 miljardia euroa ja jolla on noin 7400 optikkoliikettä yli 40 maassa.

Olemme toimineet optisen alan yrittäjien franchise-kumppanina jo 12 vuoden ajan, ja Franchising-ketjumme on kasvanut tänä aikana kattavaksi yrittäjäverkostoksi. Toimintaa ohjaavat Suomen Franchising-yhdistyksen eettiset säännöt, Instru Optiikan arvot, GrandVisionin kautta jaettava kansainvälinen osaaminen sekä tiivis yhteistyö. Yrittäjänä saat Instru Optiikan tuen asiakashankintaan, hinnoitteluun, kampanjointiin sekä myymäläkonseptiin. Yhteistyötä yrittäjien kanssa kehitetään suunnitteluryhmässä, johon kuuluvat yrittäjien valitsemat edustajat sekä Instru Optiikan myyntijohtaja ja Franchise-ketjusta vastaava myyntipäällikkö. Tule kanssamme rakentamaan menestystä!

MARKKINAJOHTAJAN OSAAMINEN

Kuulumalla Instru Optiikan Franchising-ketjuun pääset hyödyntämään kansainvälistä osaamistamme liiketoiminnassasi. Pääset myös kehittämään franchising-toimintaa sekä koko alaa yhdessä yrittäjäverkoston kanssa.

YRITTÄJÄN VAPAUS

Franchise-yrittäjänä saat käyttöösi sähköiset ajanvaraus- ja asiakastyytyväisyysjärjestelmät, verkkokaupat, kilpailukykyiset tukkuhinnat sekä räätälöidyn tilitoimistokumppanuuden. Sinä voit siis keskittää voimavarasi asiakaspalveluun.

TUNNETTU BRÄNDI

Instrumentariumin brändillä on vahvat juuret Suomessa ja se on valittu 11 kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi. Panostamme markkinointiin, minkä lisäksi meillä on ylivoimainen kanta-asiakasjärjestelmä.

126,8

INSTRU OPTIIKAN LIIKEVAIHTO

40

FRANCHISING-MYYMÄLÄÄ

12

FRANCHISING-TOIMINTAVUOTTA

YRITTÄJÄ VIIHTYY INSTRULLA

Tero Aalto ryhtyi franchising-yrittäjäksi työskenneltyään tuotepäällikkönä Instrulla – yrittäjän vastuu ja vapaus sopivat hänelle. Tero kokee, että Instru Optiikka Oy tarjoaa hyvät edellytykset franchising-yrittäjyydelle. Suurin ilo hänen työssään ovat asiakkaat.

4

GRANDVISIONIN LIIKEVAIHTO mrd. €

40+

GRANDVISION -MAATA

39 000

GRANDVISION -AMMATTILAISTA

LIITY MARKKINAJOHTAJAN YRITTÄJÄVERKOSTOON!

Kiinnostuitko Instru Optiikan Franchising-ketjuun liittymisestä? Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus kasvattaa myyntiäsi kovassakin kilpailutilanteessa, mahdollistaa parempi myyntikate ja varmistaa kilpailukykysi nyt ja tulevaisuudessa. Tukenasi ovat vahva yrittäjäverkosto, suunnitteluryhmä sekä Franchising-ketjun oma myyntipäällikkö. Ole rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Joni Merikanto

Joni Merikanto 2017 rajattu lasit IMG_0395

Joni Merikanto
myyntipäällikkö Franchise

  Instru Optiikka Oy

  Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä GrandVision-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli sadan vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

  Yhteystiedot

  Vaihde
  puh. 0201 70 7000

  Vaihteen aukioloaika 8-16
  etunimi.sukunimi@instru.fi

  Linnoitustie 3
  02600 Espoo

   

     

     

     

  © InstruOptiikka • Rekisteriseloste