SILMÄLÄÄKÄRIT

LIITY ALAN SUUNNANNÄYTTÄJÄN TIIMIIN,

 TULE SILMÄLÄÄKÄRIKSI INSTRU OPTIIKALLE!

Arvostamme toimivaa ja kannustavaa yhteistyötä ja uskomme siihen, että vain motivoitunut ja hyvinvoiva työyhteisö saa aikaan hyviä tuloksia ja onnistumisia. Silmälääkärit ovat tärkeä osa tiimiämme, sillä haluamme pitää kokonaisvaltaisesti huolta asiakkaidemme näkemisestä. Olemme vakaa ja luotettava, yli 130 vuotta alalla toiminut edelläkävijä, jolla on uskollinen asiakaskunta aina Tammisaaresta Kittilään saakka.

Olemme optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 110 miljoonaa euroa ja myymälämäärämme on noin 213 mukaanlukien kaikki ketjumme – Instrumentarium, Nissen sekä Keops. Instru Optiikassa työskentelee noin 1000 optisen alan ammattilaista sekä noin 150 silmälääkäriä Instrumentarium ja Nissen -myymälöissä. Alan edelläkävijänä panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Olemme osa optisen alan maailman johtavaa EssilorLuxottica-konsernia, jonka liikevaihto on 21,5 miljardia euroa ja jolla on noin 18 000 optikkoliikettä yli 150 maassa.

Työkaverit kassan takana

AIDOSTI OSA TIIMIÄ

Meillä olet aidosti osa tiimiä – yhteistyö myymälähenkilökunnan ja silmälääkäreiden välillä on yksi vahvuuksistamme, josta olemme erityisen ylpeitä. Pääset vaikuttamaan yhteisiin käytäntöihin ja toimintatapoihin, käytössäsi on modernit tutkimuslaitteet ja välittävä työyhteisö.

VAPAUS VALITA

Työskennellessäsi Instru Optiikalla silmälääkärinä, voit itse valita vastaanottoaikojesi laajuuden. Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti yhdessä tai useammassa myymälässä.

TUNNETUT BRÄNDIT

Sekä Instrumentarium että Nissen ovat tunnettuja brändejä, joilla on vahvat juuret suomalaisessa näönhuollossa jo yli 130 vuoden ajalta.  Panostamme sekä valtakunnalliseen että paikalliseen markkinointiin ja asiakaskuntamme on vakiintunutta kautta maan.

SILMÄLÄÄKÄRIN VASTAANOTTO INSTRULLA

Jouko Hartikainen on pitänyt vastaanottoa Instrumentariumilla jo yli 20 vuotta. Parasta hänen mielestään on yhteisöllisyys, toimivat tilat ja laitteet sekä valinnanvapaus.

TULE INSTRU OPTIIKALLE SILMÄLÄÄKÄRIKSI!

Haluatko tulla osaksi tiimiämme? Tarjoamme silmälääkäreillemme muun muassa toimivat vastaanottotilat ja ajanvarauksen, potilaiden vastaanoton ja mahdolliset alkumittaukset sekä modernit ja toimivat järjestelmät ja laitteet. Meillä et työskentele yksin vaan pääset osaksi energistä ja mukavaa myymälätiimiä.

Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Susanna Hyvärinen

Susanna Hyvärinen

Susanna Hyvärinen
Yhteyspäällikkö, silmälääkärit

  Instru Optiikka Oy

  Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

  Yhteystiedot

  Vaihde
  puh. 0201 70 7000

  Vaihteen aukioloaika 8-16
  etunimi.sukunimi@instru.fi

  Linnoitustie 3
  02600 Espoo

  © InstruOptiikka • Rekisteriseloste