TIETOA MEISTÄ

ALAN KIINNOSTAVIMMAT BRÄNDIT

Olemme optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Alan edelläkävijänä panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 109,5 miljoonaa euroa ja myymälämäärämme Suomessa 213 ja Virossa 25. Yhteensä meitä instru optiikkalaisia on noin 1000. Olemme osa optisen alan maailman johtavaa EssilorLuxottica-konsernia, jonka liikevaihto on n. 21,5 miljardia euroa ja jolla on 18 000 optikkoliikettä yli 150 maassa. Kattava myymäläverkostomme, yli sadan vuoden kokemuksemme sekä kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme ja asiakaspalvelulle.

Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen- ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Kolme erilaista ketjua mahdollistavat asiakastarpeiden monipuolisen ymmärtämisen ja niihin vastaamisen. Välittävä asiantuntija, Instrumentarium, panostaa palveluiden kattavuuteen ja laatuun, lämpimään ja ammattitaitoiseen palveluun sekä alan ja ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Nissen tekee silmälasien ostamisesta helppoa: iloinen palveluasenne, selkeät ja edulliset hinnat sekä rento ilmapiiri takaavat, että asiakas lähtee liikkeestä hymy huulillaan.

Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa noin 150 ja Virossa 25. Asiakkaitamme palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa, ja jokaisessa myymälässämme on myös silmälääkärin vastaanotto sekä koulutettujen kehysasiantuntijoiden palvelu. Vuonna 2017 meidät valittiin 11. kerran Suomen Luotetuimmaksi Optikkoliikkeeksi.

 

Nissen-myymälöitä on tänä päivänä noin 60 ympäri Suomen. Asiakkaitamme palvelee yli 200 optisen alan ja asiakaspalvelun ammattilaista. Nissenillä panostamme selkeään ja edulliseen valikoimaan. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaalle ratkaisun, joka varmasti jaksaa ilahduttaa! Monessa myymälässä on saatavilla myös silmälääkäripalvelut.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            N              

 

Keops-myymälöitä on tällä hetkellä kolme. Keopsilla uskomme, että silmälasit ovat olennainen osa omaa tyyliä. Me löydämme sinulle ainutlaatuiset silmälasit, jotka varmasti koet omiksesi – olit sitten hillityn tyylikäs tai huipputrendikäs. Panostamme palvelun laatuun ja uniikkiin valikoimaan. Myymälöistämme saat tyyliasiantuntijoiden palvelun lisäksi kattavat optikko- ja silmälääkäripalvelut.

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste