JOKAISEN SILMÄLASI-, PIILOLINSSI- JA AURINKOLASIPARIN TAKANA ON NIIDEN KÄYTTÄJÄN TARINA, JONKA VUOKSI OLEMME OLEMASSA

Jokaisena päivänä voimme tehdä jotain eri tavalla kuin eilen. Tutkimme, muutamme ja muutumme palvellaksemme asiakasta paremmin, vähentääksemme ympäristön kuormitusta ja luodaksemme kestävämpiä ratkaisuja optiselle alalle. Esimerkiksi piilolinssien verkkokaupan avasimme jo yli 20 vuotta sitten ensimmäisenä optisen alan toimijana. Käytämme viimeisintä teknologiaa tuotannosta myymälään parhaiden mahdollisten asiakas- ja näkökokemusten varmistamiseksi.

Meillä on kolme erilaista ketjua, toimiva franchising-konsepti, maanlaajuinen palvelukattavuus niin Suomessa kuin Virossakin ja kansainvälinen yhteistyöverkosto taustallamme. Nämä yhdessä tekevät meistä asiakaslähtöisen edelläkävijän.

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökuntamme, korvaamaton yli 130 vuoden tietotaitomme ja jatkuva halu kehittyä asiakkaita varten vievät meitä eteenpäin. Oma tarinamme jatkuu tästä EssilorLuxottican mission mukaisesti: See more. Be more.

Tarina_kuva1_a

VILKAISU MENNEISYYTEEN

Ensimmäinen Nissen-myymälä avattiin Helsingin keskustaan vuonna 1891. Puitteet eivät olleet kummoiset, mutta optikko Christian Carl Nissen voitti asiakkaat puolelleen sydämellisellä palveluasenteellaan ja vaikuttavalla osaamisellaan.

Kymmenen vuotta myöhemmin avattiin ensimmäinen Instrumentarium, joka toi alun perin terveydenhuollossa tarvittavia instrumentteja Suomeen. Silmälaseja alettiin myydä 1903, mistä alkoi matkamme Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi.

KEHYKSENÄ AMMATTITAITO

Olemme aina panostaneet koulutukseen ja kehitykseen. 1960–1970 -luvuilla optisen alan asiantuntijoita jopa koulutettiin Instrumentariumin omassa ammattioppilaitoksessa. Samaan aikaan myymäläverkostomme laajeni kohinalla.

Vielä tänäkin päivänä koulutusmahdollisuuksien tarjoaminen henkilöstöllemme on yksi tärkeimmistä panostuksistamme. Olemme edelläkävijä vain, jos huolehdimme osaamisemme ylläpitämisestä ja kehittämisestä jatkuvasti.

NÄKYVYYS KATUKUVASSA

Instrumentarium- ja Nissen-ketjut yhdistyivät saman katon alle 1970-luvulla, ja 1990-luvulla joukkoon liittyi erikoisvalikoimaan keskittyvä Keops. Tänä päivänä kolme erilaista ketjua toimivat Instru Optiikka Oy:n alla yli 200 liikkeen myymäläverkostossa.

Vuodesta 2021 alkaen taustallamme on toiminut maailman johtava optisen alan konserni, EssilorLuxottica, joka on vahvistanut asemaamme asiakaslähtöisenä, asiantuntevana ja laatuun panostavana edelläkävijänä.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste