URA INSTRU OPTIIKALLA

TULE TYÖSKENTELEMÄÄN
MAHTAVAAN PORUKKAAN!

Optinen ala uudistuu ja monipuolistuu jatkuvasti. Meiltä löydät siis varmasti uusia haasteita, mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja mielenkiintoisia urapolkuja – olit sitten alan rautainen ammattilainen tai vasta siihen tutustunut. Työllistämme ammattitaitoaan ja asiantuntijuuttaan jatkuvasti kehittäviä optikoita, asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuvia optisia myyjiä sekä tavoitteisiin ja tiimiin sitoutuvia myymäläpäälliköitä. Rekrytoimme pääasiassa myymälähenkilökuntaa yli 200 myymälää kattavaan myymäläverkostoomme, mutta myös pääkonttorillemme Espoon Säteriin. Yhteensä meitä instru optiikkalaisia on noin 1000.

JATKUVA KEHITTYMINEN

Tarjoamme säännöllisesti täydennyskoulutusmahdollisuuksia optikoille, mutta myös kaikille yhteisiä koulutuksia esimerkiksi kehystrendeihin, myyntiin ja alan uudistuksiin liittyen. Kaikkien EssilorLuxottica-maiden yhteinen koulutusalusta varmistaa osaamisemme myös kansainvälisellä tasolla.

PARHAAT TYÖKALUT

Panostamme korkealaatuiseen tekniikkaan ja käytämme viimeisintä teknologiaa silmälasien tuotannosta näöntarkastushuoneeseen. Esimerkiksi Instrumentarium-ketjussa käytetyt silmänpohjakamerat pystyvät kuvaamaan jopa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla.

TIIMIN TUKI

Meillä et työskentele yksin. Tukenasi on aina oma tiimi, jonka kanssa jakaa osaamista ja arjen kokemuksia, koko Instru Optiikan 1000 työntekijän henkilökunta sekä EssilorLuxottican kansainvälinen yhteistyöverkosto. Työsuhteen alussa järjestetään aina kattava perehdytys.

AVOIMET TYÖPAIKAT

OPTOMETRISTI/OPTIKKO

Instru Optiikalla saat tehdä merkityksellistä työtä yhteisössä, jossa optometristien ammattitaitoa aidosti arvostetaan. Työnkuvasi on monipuolinen ja näöntarkastusten lisäksi pääset esimerkiksi tulkitsemaan silmänpohjakuvia sekä tekemään antoisaa yhteistyötä silmälääkäreiden kanssa. Myös myynti on tärkeä osa arkeasi ja autat yhteistyössä myyjien kanssa asiakkaitamme kehys- ja linssivalinnoissa.

OPTINEN MYYJÄ

Myyjänä pääset yhteistyössä optometristien kanssa valitsemaan asiakkaillemme parhaiten sopivat näkemisen ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme ja varmistat omalla toiminnallasi onnistuneen asiakaskokemuksen. Myyntityön lisäksi pääset tekemään näöntutkimukseen liittyviä esitutkimuksia.

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälästäsi, sen tavoitteista ja tuloksesta sekä jokaisesta tiimisi jäsenestä. Huolehdit kokonaisvaltaisesti sekä tiimistäsi että asiakkaistamme ja omalla toiminnallasi varmistat onnistuneen asiakaskokemuksen. Toimintasi perustuu Instru Optiikan arvoihin, strategiaan ja tavoitteisiin – olet työnantajasi edustaja ja oman tiimisi keulakuva.

KESÄTÖISSÄ INSTRU OPTIIKALLA

”Ala oli entuudestaan tuntematon, joten oppimista on riittänyt! On ollut mahtavaa päästä auttamaan asiakkaita lasien valinnassa ja opetella matka näöntarkastuksesta uusien lasien ensimmäiseen sovitukseen”, kertoo optisena myyjänä kesätöissä ollut Titta.

Lue myös muiden 2023 kesätyöntekijöidemme kommentteja kesästä.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste