KESÄTÖISSÄ INSTRU OPTIIKALLA

INSTRU OPTIIKKA TYÖLLISTÄÄ JOKA KESÄ USEITA KYMMENIÄ KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ YMPÄRI SUOMEN

Kesätyöntekijöiltämme saatuja palautteita kesältä 2023:

”Ala oli entuudestaan tuntematon, joten oppimista on riittänyt! On ollut mahtavaa päästä auttamaan asiakkaita lasien valinnassa ja opetella matka näöntarkastuksesta uusien lasien ensimmäiseen sovitukseen”, Titta, Salon Instrumentarium ja Nissen.

”Olen ollut nyt toista kesää töissä Lahden myymälässä. Täällä on mahtava työporukka ja siksi tulinkin tänne uudelleen. Työ on kivaa, monipuolista ja opintoja tukevaa. On ollut mahtavaa päästä tekemään paljon tarkastuksia ja tänä vuonna olen päässyt myös OCT-kuvien maailmaan, mikä on hienoa, koska se ei ole monessa paikassa edes mahdollista. Parasta kesässä monipuoliset tarkastukset”, Onni, Lahden Instrumentarium.

”Minulla on nyt toinen kesä menossa Keravan Instrumentariumilla ja Nissenillä optisena myyjänä. Näiden kahden kesän aikana olen päässyt perehtymään ja syventymään optiseen alaan ja olen oppinut esimerkiksi tekemään silmälasitilauksia ja kehittynyt myyjänä. Vaikka ensimmäisenä kesänä töiden aloittaminen itselle vieraassa ympäristössä jännitti todella paljon, oli hienoa huomata kuinka lämpimästi minut otettiin vastaan ja kuinka kaikki olivat valmiita auttamaan ja vastailemaan kysymyksiini. Nyt toisena kesänä oli super helppo palata takaisin, kun tiesi jo millaista työ on ja että töissä odottavat tutut työkaverit. Myyjän tehtävissä on päässyt kohtaamaan erilaisia asiakkaita ja tekemään asiakaspalvelutyötä aidosti omalla persoonalla. Työ on myös palkitsevaa, kun pääsee kohtaamaan asiakkaita uusien lasien valinnasta aina lasien luovutukseen asti”, Henniina, Keravan Instrumentarium ja Nissen.

“Aloitin Instru Optiikalla 2022 toukokuussa, joten olen täällä nyt toista kesää. Ala oli entuudestaan tuntematon ja laseista tiesin vain sen, että omani ovat yksitehot. Asiakaspalvelu oli entuudestaan hyvin tuttua. Olen tehnyt aika monipuolisesti kaikkea ja viimeisimpänä päässyt tekemään etätarkastuksia. Oppimista vielä riittää, mutta ihanat työkaverit ovat aina valmiudessa, jos jossain tarvitsee apua. Lempiasia töissä on ehdottomasti meidän tiimi, alan monipuolisuus ja onnistumisen tunteet”, Kristiina, Iisalmen Nissen.

Mikäli ura tai kesätyöt Instru Optiikalla kiinnostavat, löydät kaikki avoimet työpaikkamme urasivuiltamme. Seurantaan kannattaa lisäksi ottaa Instru Optiikan LinkedIn-sivu, josta löydät paljon kiinnostavaa ja ajantasaista materiaalia.

Emman kesä 2023 Instrumentariumilla

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste