ESSILORLUXOTTICA

INSTRU OPTIIKKA ON OSA KANSAINVÄLISTÄ MARKKINAJOHTAJAA, ESSILORLUXOTTICAA

Silmälasit kädessä

MARKKINAJOHTAJAN OSAAMINEN

EssilorLuxottica on maailman johtava silmälasilinssien, kehysten ja aurinkolasien suunnittelija, valmistaja ja jakelija.

EssilorLuxottica yhdistää kahden eri alan edelläkävijät – toinen on ansioitunut linssitekniikassa ja toinen ikonisten silmälasien käsityötaidossa. Yhdessä nämä muodostavat alan uudet standardit näönhuollolle ja siihen liittyvälle asiakaskokemukselle.

Voit lukea aiheesta lisää täältä. 

EssilorLuxottican työntekijä

MISSIO

Vuonna 2018 perustetun yrityksen tehtävänä on auttaa ihmisiä ympäri maailmaa näkemään enemmän ja olemaan enemmän vastaamalla heidän muuttuviin näönhuollon tarpeisiinsa sekä henkilökohtaisiin tyylitoiveisiinsa.

Yhtiön missiosta “See more. Be more.” voit lukea täältä.

Ray-Ban-aurinkolaseja hyllyssä

TUNNETUT BRÄNDIT

Vaikutusvaltaiset silmälasibrändit, kuten RayBan ja Oakley, linssiteknologiabrändit, kuten Varilux ja Transitions, sekä maailmanluokan vähittäismyyntibrändit, kuten Sunglass Hut, LensCrafters, Salmoiraghi & Viganò ja GrandVision, ovat osa EssilorLuxottica-perhettä.

Löydät lisätietoa EssilorLuxottican brändeistä täältä.

24,5 mrd€

ESSILORLUXOTTICAN LIIKEVAIHTO

18 000

MYYMÄLÄÄ

190 000

TYÖNTEKIJÄÄ

150

MAATA

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste