SILMÄLÄÄKÄRIN VASTAANOTTO INSTRULLA

SILMÄLÄÄKÄRI JOUKO HARTIKAINEN ARVOSTAA MUKAVAA TYÖYHTEISÖÄ SEKÄ VAPAUTTA VALITA JA VAIKUTTAA

Valmistuin silmälääkäriksi 90-luvun alkupuolella. Erikoistuessani sairaalassa silmälääkärikeskuksen vastaava lääkäri ehdotti minulle vastaanoton aloittamista. Mahdollisuus kuulosti kiinnostavalta, joten lähdin mukaan ja sillä tiellä olen edelleen. Pidän tällä hetkellä vastaanottoa Instrumentarium Pupillissa ja Instrumentarium Silmä-Pulssissa Turussa.

Vastaanoton pitäminen Instrumentariumilla on todella mukavaa ja antoisaa. Meillä on täällä Turussa hyvät tilat sekä toimivat ja nykyaikaiset välineet ja laitteet. Instrumentariumilla ei jäädä paikoilleen, vaan asioita kehitetään ja uudistetaan jatkuvasti – yksi tuoreimmista laitehankinnoista vastaanotollani on YAG/SLT-laser. Vastaanoton pitäminen on myös todella monipuolista vaihtelevan asiakaskunnan ja monipuolisen tutkimus- ja toimenpidelaitteiston myötä.

Yksi erityisen hieno asia on yhteisöllisyys. Yhteistyö muiden silmälääkärien sekä myymälähenkilökunnan kanssa on todella tärkeä osa arkeani, ja se toimii Instrumentariumilla hienosti. Vastaanoton pitäminen voi joskus olla jopa hieman yksinäistä, mutta täällä on aina kollegoja kenen kanssa vaihtaa kuulumisia normaalista arjesta sekä työasioista.

Minulle on tärkeää olla mahdollisimman helposti lähestyttävä. Yhteistyö myymälähenkilökunnan kanssa on vaivatonta ja vaihdamme kokemuksia ja vinkkejä päivittäin sekä optikoiden että myyjien kanssa. Meillä on avoin ilmapiiri ja pyydämme matalalla kynnyksellä apua toinen toisiltamme. Olemme samanarvoisia koko tiimin kesken ja meidän on helppo jutella ja kysellä mistä tahansa mieltä askarruttavasta asiasta. Yhteishenki on täällä todella hyvä!

Instru Optiikan silmälääkäreiden yhteyshenkilö Susanna saa jokaisen lääkärin tuntemaan itsensä tärkeäksi. Tunnen saavani ääneni kuuluviin ja olevani erityisasemassa – ehkäpä kaikki Instru Optiikalla vastaanottoa pitävät kokevat näin. Susannan kanssa on helppo hoitaa asioita ja tiedän, että pyyntöni otetaan saman tien selvitykseen. Meillä on avoin keskusteluyhteys ja korkea luottamus – voimme huoletta pyytää apua toisiltamme.

Voin varauksetta suositella vastaanoton pitämistä Instru Optiikan myymälässä. Silmälääkärit saavat joustavasti valita työajat sekä vastaanottojen sijainnit, mikä on mielestäni iso etu. Meillä otetaan aina uudet silmälääkärit avosylin vastaan – koen kunnia-asiaksi mahdollisuuden opettaa taitoja uusille lääkäreille ja vastavuoroisesti saada itsekin heiltä uutta oppia. Lisäksi vastike on hyvin kohtuullinen, mikä tietysti on myös mukava lisä.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste