Tero Lahti on nimitetty Instru Optiikan myyntijohtajaksi

27.2.2020

Tero Lahti, 39, on nimitetty Instru Optiikan myyntijohtajaksi 24.2.2020 alkaen. Hän vastaa Suomen omien myymälöiden myynnistä. Tero keskittyy asiakaskeskeisen myynnin kehittämiseen ja myynnin roolien ja toimintatapojen kirkastamiseen vahvistaen samalla yhteistyötä tuki- ja myymälätoimintojen välillä.

Terolla on pitkä kokemus vähittäiskaupasta ja sen johtamisesta. Viimeksi hän on toiminut vuodesta 2013 lähtien Clas Ohlsonilla muun muassa Suomen operatiivisena johtajana.

– Olen valtavan innoissani uudesta mahdollisuudesta. On kiinnostavaa päästä kehittämään Instru Optiikan myynnin tekemistä kohti ylivertaista asiakaskokemusta avoimesti yhdessä tiimini kanssa. Odotan myös paljon arvokkaita kohtaamisia ja keskusteluja myymälähenkilökunnan kanssa, Tero Lahti kertoo.

Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään ja onnea uuteen tehtävään!

 

Pasi Anttila, toimitusjohtaja

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste