DbyD-aurinkoleaseja

Kevättalven aurinko häikäisee helposti – uudet kierrätetystä metallista valmistetut aurinkolasit saatavilla Nisseniltä

Nissenin klassikkobrändin, DbyD:n, aurinkolasivalikoima on täydentynyt Re.Metal TM -mallistolla, joka on valmistettu 60% kierrätetystä metallista. Kehysten valmistuksessa käytettävä metalli on peräisin elektroniikkatuotteista sekä teollisuusromusta.

Re.Metal TM -aurinkolasimallisto noudattelee DbyD:lle ominaista luonnollista, käytännöllistä ja ajatonta ilmettä. Kierrätetyn metallin lisäksi aurinkolasien valmistuksessa käytetään kierrätettyä bioasetaattia.

”Kehykset ovat paitsi klassisia ja ajattomia, ovat ne käytössä todella kestäviä ja mukavia. Aurinkolasikehysten värit ovat hyvin maanläheisiä ja klassisia, höystettynä pienillä yksityiskohdilla ja hillityillä kuoseilla”, kertoo Nissenin tuotevastaava Tuulia Kaikkonen.

Kuluttajajat haluavat yhä vahvemmin tehdä arvopohjaisia valintoja – vastuullisuus ja kestävyys nousevat entistä useammin esille myös aurinko- ja silmälasivalinnoissa. Malliston aurinkolaseja on saatavana sekä ilman vahvuuksia että omilla vahvuuksilla, tiettyyn käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvilla linsseillä. Aurinkolasilinssien lisäksi kehyksiin on mahdollista valita auringonvalossa tummuvat linssit.

”On hienoa, että myös aurinkolaseja hankkiessa voi tehdä vastuullisia valintoja. Uuden malliston myötä asiakkaamme voivat nyt valita itselleen uudet aurinkolasit, jotka sopivat paitsi tyyliin, myös arvoihin. Lisäksi Re.Metal TM -aurinkolasit ovat edullisia, joten tässä tapauksessa vastuullinen valinta on kestävä myös lompakolle”, Kaikkonen jatkaa.

Aurinkolasikehysten lisäksi Re.Metal TM -mallistoon kuuluu silmälasikehyksiä. Sekä aurinko- että silmälasikehykset ovat saatavissa Nisseneiltä kautta maan.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Malliston silmälasikehyksiä

Silmä- ja aurinkolaseja kierrätetystä metallista – uusi innovatiivinen mallisto saatavilla Nisseniltä

Nissenin valikoimaan jo vuosia kuuluneen DbyD-brändin kehysimallisto on saanut bioasetattikehyksien rinnalle uuden Re.Metal TM -malliston, joka on valmisttettu 60% kierrätetystä metallista. Malliston kehykset ovat saapuneet Nissen-myymälöihin kautta maan.

Silmälasibrändi DbyD on tunnettu innovatiivisesta materiaalinkäytöstä sekä käytännöllisistä silmälasimalleista. Uuden Re.Metal™ -malliston valmistuksessa käytetään metalliromua, joka on peräisin elektroniikkatuotteista ja teollisuusromusta. Uuden prosessin ansiosta metalliromua on nyt helpompaa jatkojalostaa uudelleen käyttöön ja lopulta silmä- ja aurinkolasikehyksiksi saakka.

”Kuluttajien keskuudessa nousee yhä vahvemmin esille se, että valintoja halutaan tehdä vastuullisesti ja kestävästi. On mahtavaa, että asiakkaamme voivat valita kehyksen, joka vastaa paitsi heidän tyyliään mutta myös arvoja”, kertoo Nissenin tuotevastaava Tuulia Kaikkonen

Mallisto on suunniteltu huolellisesti DbyD:n luonnollisella, kestävällä ja ajattomalla ilmeellä mukavuutta unohtamatta. Kierrätetyn metallin lisäksi DbyD käyttää malliston kehyksissä kierrätettyä bioasetaattia. Mallistossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja se sisältää sekä silmä- että aurinkolasikehyksiä. Kehyksien värit vaihtelevat kullasta ja hopeasta mustaan ja tummanvihreään.

”Re.Metal™ -mallisto on erittäin edullinen, mikä todistaa, että vastuullisten valintojen ei tarvitse olla kalliimpia. Uskon, että tämä mallisto nostaa omalta osaltaan rimaa kierrätysmateriaalien käytössä sekä uusien innovaatioiden etsimisessä”, Kiukkonen jatkaa.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379
https://www.nissen.fi/dbyd-re-metal

Nissen on perustettu 1891 ja myymälöitä on tänä päivänä noin lähes 60 ympäri Suomen. Panostamme selkeään ja jokaiseen kukkaroon sopivaan valikoimaan. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaalle näkemisen ratkaisun, joka varmasti jaksaa ilahduttaa pitkään. Monessa myymälässämme on saatavilla myös laadukkaat silmälääkäripalvelut. Lue lisää: https://www.nissen.fi/. Nissen on osa Instru Optiikka Oy:ta, www.instruoptiikka.fi/. 

Ray-Banin ja Metan älylasit tänään saatavilla valikoiduista Instrumentariumeista

Älylaseja on saatavilla hyvin rajattu määrä.

Ray-Banin ja Metan älylasit ovat täysin uudenlainen tuote, jolla yhteydenpito läheisiin, arjen tallentaminen sekä sisällön jakaminen ilman kädessä kulkevaa älypuhelinta on tehty helpommaksi kuin koskaan. Älylaseilla on mahdollista muun muassa ottaa valokuvia ja kuvata videoita, kuunnella musiikkia sekä vastata puheluihin ja lähettää viestejä. Älylaseissa on lisäksi suoratoistotoiminto, jolla on mahdollista jakaa sisältöä suorana lähetyksenä sosiaaliseen mediaan.

“Uudet Ray-Ban Meta -älylasit ovat täysin omassa sarjassaan ja sisältävät ominaisuuksia, jotka eivät ole koskaan ennen mahtuneet lasien sisään. Älylaseja saapuu tänään myymälöihin hyvin rajattu erä, joten mikäli haluat ne heti omaksesi, kannattaa olla nopea”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Ray-Ban Meta -älylaseissa on ultraleveä 12 megapikselin kamera, joka ottaa korkealaatuisia valokuvia sekä 1080p-videoita. Kaiuttimissa on laadukkaat bassovaste ja kohinanvaimennus, mitkä parantavat yleistä äänenlaatua. Lisäksi älylasit on rakennettu käyttäen uusinta optista linssiteknologiaa – korkean suorituskyvyn linssit ovat saatavilla monipuolisesti yksilöllisen tyylin ja näkötarpeen mukaan. Myös yksityisyys on otettu huomioon älylasien suunnittelussa – laseissa on kirkas ja näkyvä LED-tietosuojavalo, joka palaa aina älylaseilla kuvattaessa.

”Suoratoistotoiminnon avulla esimerkiksi sisällöntuottajat voivat lähettää kokemuksiaan ja tekemisiään yleisölleen reaaliajassa ilman, että heidän täytyy toisella kädellä kuvata puhelimella. Se avaa aitoudelle uuden ulottuvuuden ja vapauttaa kuvaajien kädet johonkin tärkeämpään. Uskoisin uusien älylasien olevan erityisen hyvä pari heille, jotka haluavat tallentaa ja jakaa sisältöä esimerkiksi remonttiprojekteista, lasten tai lemmikkien kommelluksista tai vaikkapa luontoretkistä”, kertoo Instrumentariumin valikoimapäällikkö Mirja Ortia.

Instrumentariumeista on saatavilla Ray-Ban Meta -kokoelman kolme eri älylasivariaatiota, jotka tarjoavat kuluttajille laadukasta teknologiaa ilman estetiikasta tai mukavuudesta tinkimistä. Älylaseja on saatavana Ray-Banin ikonisella Wayfarer-kehyksellä kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa joko aurinkolaseina tai silmälasilinsseillä omilla vahvuuksilla.

Ray-Ban Meta -älylasien hinta on alkaen 329 euroa, mikä sisältää myös kompaktin latauskotelon.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instrumentarium avaa Turun keskustaan täysin uudenlaisen myymälän

Uuden myymälän on määrä avautua vuonna 2024.

Instrumentariumin uudessa Turun myymälässä panostetaan ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen täysin uudenlaisella tavalla sekä ennennäkemättömällä myymäläkonseptilla.

”Tulemme tekemään jotain täysin poikkeuksellista. Keväällä avautuva myymälä edustaa meille uudenlaisia tapoja toimia ja ajatella vahvistaen samalla asemaamme johtavana näkemisen asiantuntijana. Kerromme lähempänä lisää, nyt kannattaa pysyä kuulolla”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Myymälän modernit ja skandinaaviset tilat jakautuvat kahteen kerrokseen – yläkerrasta löytyvät kattavat näönhuollon palvelut, alakerrasta laadukkaat ja trendikkäät tuotteet. Palveluvalikoima on monipuolinen ja myymälässä on käytössä modernit ja ensiluokkaiset laitteet. Myymälässä toimii lisäksi Instrumentarium Kuivasilmäklinikka, josta löytyy korkealaatuiset kuivasilmätutkimus- ja hoitolaitteet.

”Haluamme tuoda kuluttajille jotain uutta. Myymälässä käynti on monelle varsinkin koronapandemian jälkeen iloinen ja tärkeä tapahtuma ja haluamme olla siinä mukana parhaalla mahdollisella tavalla. Täällä pääsemme myös entistäkin paremmin esittelemään upeita omia EssilorLuxottican brändejämme, kuten Ray-Bania”, Anttila jatkaa.

Uuden myymälätiimin rekrytointi on nyt aloitettu – lisätietoja avoimista tehtävistä löytyy täältä.

”Tämä on meille monellakin tapaa todella hieno mahdollisuus. Myymälä mahdollistaa meille muun muassa asiantuntijuudemme parempaa saatavuutta sekä uusia urapolkuja. Kokeilemme tässä myymälässä rohkeasti uusia toimintatapoja ja luomme uusia parhaita käytäntöjä, joten mikäli sellainen kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti jättää hakemus”, kertoo Instrumentariumin aluepäällikkö Heidi Aalto.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Transitions GEN 8 -silmälasit tummana ja kirkkaana

Uudet valoälykkäät linssit saapuvat – reagoivat valaistuksen muutoksiin nopeammin kuin koskaan

Uudet UV-säteilyn vaikutuksesta tummuvat linssit saapuvat kesäkuussa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymälöihin.

UV-säteilyn vaikutuksesta tummuvia linssejä on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä. Teknologian ja materiaalien kehittyessä tummuvien linssien ominaisuudet ovat parantuneet – kesäkuussa myyntiin tulevat Transitions Signature GEN 8 -linssit ovat paitsi nopeimmin valoon mukautuvat, myös muilta ominaisuuksiltaan kehittyneemmät vanhempiin linssimalleihin verrattuna.

”Nämä valoälykkäät linssit tummuvat alle minuutissa ja vaalenevat takaisin kirkkaiksi muutamassa minuutissa. Linssimateriaalissa on UV-säteilyyn reagoivia kiteitä, jotka muuttuvat säteilyn voimakkuudesta riippuen tummemmiksi tai kirkkaammiksi. Sisätiloissa linssit ovat täysin kirkkaat, joten käyttömukavuus on huipussaan”, kertoo Instru Optiikan tuotepäällikkö Lotta Werlander.

Linssimallisto on poikkeuksellinen, sillä tuttujen harmaiden ja ruskeiden sävyjen lisäksi linssejä on saatavilla myös grafiitin- ja smaragdinvihreinä, ametistinviolettina, safiirinsinisenä sekä meripihkankeltaisena. Uusilla väreillä voi joko korostaa valitun kehyksen värejä tai vaihtoehtoisesti leikitellä vastaväreillä, jolloin sekä linssin sävy että kehyksen muoto nousevat esiin. Lisäksi Transitions-linssit mahdollistavat entistä voimakkaampien linssien valmistamisen auringossa tummuviksi.

”Upeiden värivaihtoehtojen lisäksi linssit ovat todella laadukkaat. Niissä on mukana paitsi sinivalosuoja ja kovapinnoite, ne ovat myös heijastamattomat sekä likaa ja vettä hylkivät. Linsseissä on myös markkinoiden tehokkain UV-suoja – UVA- ja UVB-säteilyt suodattuvat sataprosenttisesti. Yhdistettyinä nämä ominaisuudet lisäävät sekä linssien käyttömukavuutta että optista laatua”, Werlander jatkaa.

Transitions-linssit on saatavissa sekä silmälasikehykseen että linssitettävään aurinkolasikehykseen. UV-säteilyn vaikutuksesta tummuvat linssit ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi näyttöpäätelasien rinnalle tai ulkoiluun. Vaikkei silmälaseille olisi tarvetta, on uusilla linsseillä varustettuja laseja tilattavissa myös ilman vahvuuksia – niitä voi siis käyttää myös aurinkolaseina, joiden tummuus vaihtelee valo-olosuhteiden mukaan.

”Minulle on tärkeää suojata silmiäni kaikissa olosuhteissa. Sain uudet Transitions-linssit testikäyttöön muutamia kuukausia sitten ja ne ovat ihan älyttömän hyvät. Tummenevat linssit sopivat erityisen hyvin valoherkille ja koen, että niistä on ollut apua myös migreenipäänsäryn kanssa, sillä linssit ovat aina sopivan tummat valaistusolosuhteiden muutoksista riippumatta. Joskus jopa pilvisellä säällä tekee mieli siristellä, mutta näiden linssien kanssa sitä haastetta ei ole”, kommentoi Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.


Lisätietoja:

Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 742 7379

Täysin uudistettu Mikkelin Instrumentarium avaa tänään ovensa

Mikkelin Instrumentarium on muuttanut uusiin myymälätiloihin Porrassalmenkatu 23:een. Uusi myymälä tarjoaa asiakkaille entistä toimivamman ja mukavamman asiakaskokemuksen.

Mikkelin Instrumentarium-myymälällä on pitkä historia ja se on avattu jo 60-luvulla. Myymälällä on ollut tärkeä rooli Instrumentariumin myymäläkonseptien kehittämisessä ja pilotoinnissa jo pidemmän aikaa. Uusi myymälä torin laidalla avataan asiakkaille tänään maanantaina 19.6.2023 klo 9.

”Reilu 10 vuotta sitten kehitimme uutta myymäläkonseptia Instrumentariumille ja Mikkelin myymälä oli yksi pilottimyymälöistä. Nyt olemme jälleen uuden äärellä ja asiakkaat pääsevät meillä ensimmäisten joukossa näkemään esimerkiksi uuden upean Ray-Ban-kulmauksen. Meille on tärkeää päästä kehittämään ja kokeilemaan uutta – paikoilleen ei sovi jäädä”, kertoo Mikkelin Instrumentariumin myymäläpäällikkö Marjo Kasurinen.

Myymälässä on vahvaa osaamista muun muassa työnäkötutkimuksista, kuivasilmäisyydestä sekä lasten myopian, eli likitaitteisuuden, hoidosta. Lisäksi myymälästä löytyy modernit kuvantamislaitteet, kuten silmänpohjakamera. Myymälähenkilökunta pysyy samana, joten vaikka paikka on uusi, löytävät asiakkaat sisältä tutut kasvot. Silmälääkärinä jatkaa Mikkelin Instrumentariumin pitkäaikainen silmälääkäri Eeva Collin.

”Vaikka muuttomatkaa ei ole ollut edes sataa metriä, itse asiassa tarkalleen 62 askelta, olemme koko tiimi todella innoissamme uudesta myymälästä. On mahtavaa päästä lähemmäs Mikkelin torin sykettä ja tuoda vielä vahvemmin oma lisämme torin ympäristön kaupunkikuvaan. Toivotamme vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin – tarjolla on avajaispäivänä myös pullaa ja kahvia”, Kasurinen iloitsee.


Lisätietoja

Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 742 7379

Kuivasilmäasiantuntija

Instrumentarium Kuivasilmäklinikka on avattu kauppakeskus Jumboon Vantaalle

Jumbon klinikka on ensimmäinen Instrumentarium Kuivasilmäklinikka pääkaupunkiseudulla. Kuivasilmäklinikoilla on laadukkaat erikoistutkimus ja -hoitolaitteet kuivien silmien syiden selvittämiseen ja kuivasilmäisyyden hoitoon.

Kuivista silmistä kärsivät kaiken ikäiset ja vaiva on yleistynyt myös lasten ja nuorten keskuudessa. Erityisesti näyttöjen käytön yleistyttyä myös kuivasilmäisyys ja etenkin pitkäkestoinen silmien kuivuminen ovat lisääntyneet selvästi kaikissa ikäryhmissä. Lähes jokaisella koko päivän näyttöjä katsovalla on ainakin jossain määrin toivottua kuivemmat silmät.

Kuivasilmäisyyttä esiintyy, kun silmät eivät tuota tarpeeksi kyynelnestettä tai kyynelnesteen laatu on heikkoa. Myös esimerkiksi allergiat ja sisäilmaongelmat voivat aiheuttaa kuivan silmän oireita.

”Olemme lähivuosien aikana panostaneet näkemisen palveluihin huomattavasti – olemme muun muassa lisänneet OCT-kuvauksen palveluvalikoimaamme sekä lanseeranneet verkkonäöntarkastuksen. Uusi Kuivasilmäklinikka Vantaalla on mahtava lisä pääkaupunkiseudun jo ennestään kattaviin palveluihimme. Kuivista silmistä kärsii jopa 50 % suomalaisista eli vaiva on todella yleinen. Kuivien silmien kanssa ei pidä jäädä yksin, vaan niitä voi ja kannattaa hoitaa”, kertoo Pasi Anttila, Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja.

Kuivien silmien oireiden määrä vaihtelee – joku kärsii yhdestä kuivasilmäisyyden oireesta, toisella voi olla useita tai pahimmillaan kaikki oireet. Oireita ovat muun muassa silmien punoitus tai vuotaminen, kirvely ja polttelu sekä silmien väsyminen. Kroonistuessaan kuivasilmäisyys aiheuttaa lievimmillään ajoittaista epämukavuuden tunnetta ja pahimmillaan jatkuvaa polttelua ja kipua.

”Kuivasilmäklinikalla kuiviin silmiin erikoistuneet optikkomme selvittävät syyt silmien kuivuuteen ja laativat jokaiselle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tarvittaessa pystymme hoitamaan myös vaikeista kuivan silmän oireista kärsiviä – yksi uusimmista hoitomahdollisuuksista on IPL-valoimpulssihoito, josta on apua erityisesti heille, jotka kärsivät vuotavista silmistä, silmien voimakkaasta punoituksesta tai muista elämänlaatuun vaikuttavista oireista”, kommentoi Olivia Prittinen, Jumbon Instrumentariumin myymäläpäällikkö.

Vantaan Jumbon Kuivasilmäklinikan lisäksi klinikat palvelevat Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, +358 40 742 7379
https://www.instru.fi/kuivasilmaklinikka

Kuivasilmätutkimus, optikko ja asiakas

Kuivasilmäisyys on yhä nuorempien ongelma

Instrumentariumin Kuivasilmäklinikoilla on tarjolla kattavaa ja yksilöllistä hoitoa.

Instrun Kuivasilmäklinikoiden ketju laajenee kuuteen toimipisteeseen, joten apua vaivaan on saatavilla jatkossa maanlaajuisesti. Instrun kokenut kuivasilmäasiantuntija, optikko Aija Hirsimäki on nähnyt, miten suuria vaikutuksia kuivasilmäisyydellä on elämänlaatuun, ja kantaa nyt erityisesti huolta nuorista.

Kuivasilmäisyyttä aiheuttavat monet tekijät, viime vuosina merkittävimmäksi näistä on noussut digilaitteiden tuijottaminen lähietäisyydeltä. Lisäksi vaivaa pahentavat esimerkiksi sairaudet ja lääkitykset, hormonaaliset muutokset, ravinto ja asuinolosuhteet.

”Kun kyynelnestettä ei erity riittävästi tai se on laadultaan heikkoa, ei se kykene pitämään silmän pintaa kosteana. Myös luomen reunan kunto ja asento vaikuttavat silmän kostuttamiseen”, Hirsimäki mainitsee.

Iso osa oireista on monelle jo tuttuja, esimerkiksi ärtymistä ja roskan tunnetta. Moni ei kuitenkaan yhdistä esimerkiksi näkömuutoksia tai vuotamista kuivan silmän oireisiin.

Enemmän hoitovaihtoehtoja tarjolla

Kuivasilmäisyyden arvioidaan olevan maailman yleisin silmäsairaus, joka hoitamattomana voi johtaa silmän pinnan vaurioihin. Tyypillisenä kärsijänä on pidetty päätetyötä tekevää, keski-ikäistä naista, mutta nykyään vaiva koskettaa myös nuoria, jopa lapsia. Koreassa tehdyssä tutkimuksessa 10 % alakouluikäisistä todettiin kuivasilmäisiksi*.

Kuivasilmätutkimus, optikko ja asiakas

Uusien IPL-valoimpulssihoitojen tuloksista on paljon tutkimustietoa ja omatkin kokemuksemme ovat erittäin positiivisia.

”Vaikean kuivasilmäsilmäisyyden on todettu aiheuttavan masennusta, ahdistusta ja sairauspoissaoloja. Olen hoitanut asiakkaita, jotka ovat menettäneet jopa ammattinsa”, Hirsimäki kertoo.

Kuivasilmäisyyteen on kuitenkin saatavissa hoitoa. Silmän kuivumista voidaan tutkia normaalissa näöntarkastuksessakin, mutta Instrussa asiaan keskitytään erityisesti.

”Meillä Instrussa on käytössä kuivien silmien oirekysely, jonka perusteella optikko voi suositella kotihoitotuotteita tai ohjata asiakkaan tutkimukseen erikoistuneelle asiantuntijalle.”

Kuivasilmäklinikoilla erikoistuneet optikot käyttävät tunnin tutkimuksiin. Silmä esimerkiksi kuvataan Keratograph-laitteella, jotta saadaan näkymä öljyä tuottaviin rauhasiin. Tutkimustulokset käydään asiakkaan kanssa läpi ja optikko laatii hoitosuunnitelman, jonka tehoa kontrolloidaan.

Ensisijaisena hoitona ovat yleensä säilöntäaineettomat tipat. Lisäksi voidaan suositella esim. luomenreunan puhdistusta, kotona tehtävää lämpöhoitoa, räpyttelemistä, tauottamista ja vedenjuontia. Kotona voidaan lisäksi panostaa olosuhteisiin, muun muassa ilmastointia säätämällä tai ilmankostutinta käyttämällä. Ulkoilu ja kauas katsominen vähentävät silmien väsymistä ja rasittumista. Uusin vaihtoehto klinikkahoidoista on tehokkaaksi todettu IPL-valoimpulssihoito.

Hirsimäki muistuttaa, että vaikka tipat olisivat tuttuja, kannattaa hoitovaihtoehtoja kartoittaa ammattilaisen kanssa. Oikeiden tippojenkin valintaan on hyvä pyytää apua.

”Uusien IPL-valoimpulssihoitojen tuloksista on paljon tutkimustietoa ja omatkin kokemuksemme ovat erittäin positiivisia”, Hirsimäki vetää yhteen.

Kuivasilmäklinikat palvelevat: Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379
www.instru.fi/kuivasilmaklinikka

*Association Between Video Display Terminal Use and Dry Eye Disease in School Children, Jun Hyung Moon, MD; Mee Yon Lee, MD; Nam Ju Moon, MD, PhD Journal of Pediatric Ophthalmology and Strabismus, 2014

Artikkeli on tehty yhteistyössä calcus.com:n kanssa.

Balmuir ja Instrumentarium lanseeraavat kehys- ja aurinkolasimalliston

 

Suomalainen lifestyle-brändi Balmuir ja näkemisen edelläkävijä Instrumentarium lanseeraavat ensimmäisen ekologisesta materiaalista valmistetun kehys- ja aurinkolasiyhteistyömalliston helmikuussa 2022.

Balmuir ja Instrumentarium lanseeraavat yhteistyössä ensimmäisen kehys- ja aurinkolasimallistonsa, jossa muotoilu ja vastuulliset materiaalit ovat keskiössä. Mallisto tarjoaa kauniita, käytännöllisiä ja ekologisia tuotteita, jotka tuovat iloa käyttäjälleen joka päivä.

”Balmuir haluaa tarjota harkittuja, kiinnostavia ja laadukkaita uutuuksia asiakkailleen. Kun aloitimme kehys- ja aurinkolasiyhteistyön suunnittelun Instrumentariumin kanssa, kokonaisuus muodostui luonnolliseksi ja kiinnostavaksi osaksi Balmuirin lifestyle-mallistoa”, sanoo Balmuirin Head of Brand Marketing Maija Pettersson.

Malliston kehykset ovat ikonisia ja itsevarmoja. Suunnittelussa on huomioitu värien yhdisteltävyys ja pohjoismainen käyttömukavuus. Materiaaliksi on valittu vastuullinen bioasetaatti, joka on biologisesti hajoava materiaali. Luonnonmateriaalipohjaisessa asetaatissa yhdistyvät selluloosa-asetaatti ja kasviperäinen pehmitinaine.

”Yhteistyö Balmuirin kanssa on luontevaa, sillä jaamme samat arvot. Panostamme merkittävästi näönhuoltoon mutta tyyli ja design ovat myös tärkeitä, sillä haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla laadukkaita kehyksiä tyylitietoisille kuluttajille’’, kuvailee Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Osana 15-vuotisjuhlavuottaan Balmuir lanseeraa BB-Chain-monogrammin, joka esiintyy malliston tuotteissa ja oheistarvikkeissa. Kehysmalliston värimaailma koostuu Balmuirin klassisista maanläheisistä sävyistä, jotka läpikuultava materiaali tuo kauniisti esille.

”Kehykset ovat kasvoilla niin tärkeällä paikalla, että halusimme panostaa suunnittelussa erityisesti hyvään istuvuuteen. On ollut upea päästä rakentamaan mallistoa Balmuirin tiimin kanssa, koska meille kaikille tärkeä tavoite on ollut luoda vastuullisia tuotteita, jotka ilahduttavat käyttäjäänsä joka päivä”, sanoo Instrumentariumin tuotepäällikkö Hanna Ojala.

Kehysmallisto sisältää viisi aurinkolasimallia ja viisi silmälasimallia kahdessa värissä. Mallistossa on naisten kehysmalleja, sekä kaksi unisex-mallia ja upea limited edition -asetaattiketju, jonka voi yhdistää kaikkiin kehys- ja aurinkolasimalleihin.

Koko kehys- ja aurinkolasimallisto on saatavilla viikolla 7 kaikissa Instrumentarium-ketjun optikkoliikkeissä ja –verkkokaupassa Suomessa. Aurinkolasit ovat saatavilla myös Balmuir Brand Store -liikkeissä ja Balmuir-verkkokaupassa.

Kaikki malliston aurinkolasit ovat saatavilla myös omilla voimakkuuksilla Instrumentarium-liikkeistä.

 

 

Instrumentarium lanseeraa uuden näönhuollon palvelukonseptin

Instrumentarium tuo liikkeisiinsä uuden tavan hankkia tuotteita ja näöntutkimuspalveluja. Uusi All-Inclusive palvelusopimus mahdollistaa kattavat näönhuoltopalvelut alhaisella kuukausimaksulla.

Instrumentariumin All-Inclusive-palvelusopimukseen voi yhdistää kolmet silmä- tai aurinkolasit ja varmistaa, että kaikki näkötarpeet täytetään kaikissa tilanteissa.

–Olen innoissani tästä uudesta konseptista, sillä Instrumentarium on ollut yli sata vuotta näönhuollon edelläkävijä Suomessa. Koen jatkuvan kehityksen tärkeäksi ja haluammekin tuoda markkinoille uusia konsepteja, jotka tuovat asiakkaillemme lisäarvoa ja helppoutta näköasioista huolehtimiseen, kertoo Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Kattava näönhuolto keskiössä
Palvelusopimukseen kuuluu laajat näöntutkimuspalvelut. Optikon näöntutkimuksessa käymistä suositellaan vähintään kahden vuoden välein. Tämä ei kuitenkaan aina toteudu ja varhaisessa vaiheessa olevat silmäsairaudet tai näönheikkeneminen saattavat jäädä huomaamatta.

–Hyvä näkökyky ja terveet silmät ovat Instrulle kaiken keskiössä ja haluammekin tarjota laajat näönhuoltopalvelut kaikille sopimusasiakkaillemme edulliseen kuukausihintaan, Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila kuvailee.

Näöntutkimuspalvelut sisältävät näkökenttätutkimuksen, silmänpohjakuvat sekä toiminnallisen näöntutkimuksen optikon suositusten mukaisesti. Jos näkö muuttuu sopimuskauden aikana, tehdään linssien vaihto veloituksetta. Sopimukseen kuuluu myös pienet korjauspalvelut.

All Inclusive palvelu on saatavilla valikoiduissa Instrumentarium myymälöissä.


Yhteystiedot:

Irene Hernberg, viestintäpäällikkö- ja vastuullisuuspäällikkö, Instru Optiikka Oy

viestinta@instru.fi

Puh: 040 662 5866

Lue lisää palvelusta: https://www.instru.fi/all-inclusive

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste