Balmuir ja Instrumentarium lanseeraavat kehys- ja aurinkolasimalliston

 

Suomalainen lifestyle-brändi Balmuir ja näkemisen edelläkävijä Instrumentarium lanseeraavat ensimmäisen ekologisesta materiaalista valmistetun kehys- ja aurinkolasiyhteistyömalliston helmikuussa 2022.

Balmuir ja Instrumentarium lanseeraavat yhteistyössä ensimmäisen kehys- ja aurinkolasimallistonsa, jossa muotoilu ja vastuulliset materiaalit ovat keskiössä. Mallisto tarjoaa kauniita, käytännöllisiä ja ekologisia tuotteita, jotka tuovat iloa käyttäjälleen joka päivä.

”Balmuir haluaa tarjota harkittuja, kiinnostavia ja laadukkaita uutuuksia asiakkailleen. Kun aloitimme kehys- ja aurinkolasiyhteistyön suunnittelun Instrumentariumin kanssa, kokonaisuus muodostui luonnolliseksi ja kiinnostavaksi osaksi Balmuirin lifestyle-mallistoa”, sanoo Balmuirin Head of Brand Marketing Maija Pettersson.

Malliston kehykset ovat ikonisia ja itsevarmoja. Suunnittelussa on huomioitu värien yhdisteltävyys ja pohjoismainen käyttömukavuus. Materiaaliksi on valittu vastuullinen bioasetaatti, joka on biologisesti hajoava materiaali. Luonnonmateriaalipohjaisessa asetaatissa yhdistyvät selluloosa-asetaatti ja kasviperäinen pehmitinaine.

”Yhteistyö Balmuirin kanssa on luontevaa, sillä jaamme samat arvot. Panostamme merkittävästi näönhuoltoon mutta tyyli ja design ovat myös tärkeitä, sillä haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla laadukkaita kehyksiä tyylitietoisille kuluttajille’’, kuvailee Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Osana 15-vuotisjuhlavuottaan Balmuir lanseeraa BB-Chain-monogrammin, joka esiintyy malliston tuotteissa ja oheistarvikkeissa. Kehysmalliston värimaailma koostuu Balmuirin klassisista maanläheisistä sävyistä, jotka läpikuultava materiaali tuo kauniisti esille.

”Kehykset ovat kasvoilla niin tärkeällä paikalla, että halusimme panostaa suunnittelussa erityisesti hyvään istuvuuteen. On ollut upea päästä rakentamaan mallistoa Balmuirin tiimin kanssa, koska meille kaikille tärkeä tavoite on ollut luoda vastuullisia tuotteita, jotka ilahduttavat käyttäjäänsä joka päivä”, sanoo Instrumentariumin tuotepäällikkö Hanna Ojala.

Kehysmallisto sisältää viisi aurinkolasimallia ja viisi silmälasimallia kahdessa värissä. Mallistossa on naisten kehysmalleja, sekä kaksi unisex-mallia ja upea limited edition -asetaattiketju, jonka voi yhdistää kaikkiin kehys- ja aurinkolasimalleihin.

Koko kehys- ja aurinkolasimallisto on saatavilla viikolla 7 kaikissa Instrumentarium-ketjun optikkoliikkeissä ja –verkkokaupassa Suomessa. Aurinkolasit ovat saatavilla myös Balmuir Brand Store -liikkeissä ja Balmuir-verkkokaupassa.

Kaikki malliston aurinkolasit ovat saatavilla myös omilla voimakkuuksilla Instrumentarium-liikkeistä.

 

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste