Espoon Instrumentarium-myymälä uudistui!

Yksi tärkeitä vahvuuksiamme on uudistuminen. Tänä vuonna se konkretisoituu muun muassa myymäläuudistusten muodossa. Viimeisimpänä uudistui Espoon Instrumentarium Tapiola, kun myymälä muutti 22.4. uusiin tiloihin (Länsituuli 10). Myymälään rakennettiin muuton yhteydessä myös upea Solaris-aurinkolasikonsepti. Uudistuneessa myymälässä kaikki näkemisen palvelut löytyvät helposti yhdestä tasosta ja, kuten aina, asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle oikean ratkaisun.

Instrumentarium-ketjussa olemme ottaneet porrastetusti käyttöön digitaaliset näytöt viestinnän tueksi, näin nyt myös Tapiolassa. Digitaaliset ratkaisut mahdollistavat monipuolisemman asiakasviestinnän niin kampanjoihin kuin silmien hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste