EssilorLuxottica järjestää jälleen kesäleirejä työntekijöidensä lapsille

Kesän 2024 kesäleirit järjestetään Bibionessa, Italiassa. Instru Optiikan työntekijät voivat ilmoittaa lapsensa mukaan leirille nyt toista kertaa.

EssilorLuxottican kesäleirit on suunnattu konsernin työntekijöiden 9–17-vuotiaille lapsille. Leireillä liikutaan, opitaan yhdessä uutta, pidetään hauskaa ja kehitetään yhteistyötaitoja erilaisten aktiviteettien lomassa. Yhteensä leireille osallistuu jopa 700 lasta ja nuorta ympäri maailman. Jotta mahdollisimman moni voisi osallistua viikon mittaiselle kesäleirille, kattaa EssilorLuxottica suurimman osan leiriläisten kustannuksista.

”Olen tosi ylpeä siitä, että voimme tarjota tällaisen mahdollisuuden työntekijöidemme perheille – leiri on elämys, josta riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa. Leirillä pyritään tukemaan lasten ja nuorten kasvua – he voivat innostua, olla osa tiimiä ja oppia uutta pitämällä hauskaa”, kertoo Instru Optiikan henkilöstöpäällikkö Mikaela Miikkulainen.

Leirien kaikki aktiviteetit suoritetaan ammattitaitoisten ohjaajien ja opettajien tarkassa valvonnassa. Tavanomaiseen leiripäivään sisältyy neljästä kuuteen tuntia liikunta-aktiviteetteja sekä monipuolista iltaviihdettä. Leirien pääkieli on englanti, joten osallistuminen tukee myös lasten ja nuorten kielitaitoa.

Kesällä 2023 kesäleirille osallistui Instru Optiikalta kymmenisen lasta. Yksi heistä oli 12-vuotias Tommi.

”Kivointa oli tutustua uusiin ihmisiin monista eri maista. Myös aktiviteetit oli hauskoja – monenlaista liikuntaa, esimerkiksi pallopelejä rantahiekalla, ja uimista joka päivä. Asuimme viiden hengen huoneissa, joten leirikavereihin tutustui nopeasti ja helposti. Samassa huoneessa asui lisäkseni yksi suomalainen ja kolme saksalaista. Tulevana kesänä on siskoni vuoro päästä leirille ja uskon, että myös hänellä tulee olemaan tosi hauskaa”, Tommi kertoo.

Kesäleireille haetaan EssilorLuxottican työntekijöiden verkostoista lisäksi vähintään 23 vuotta täyttäneitä työntekijöitä muun muassa tuutorien, matkustuksen tukihenkilöiden, taiteen ja askartelun työpajojen opettajien sekä blogivastaavien tehtäviin.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste