Riikka Torvela ja Ritva Kahlos Instrumentariumissa

Instru Optiikan näönhuollon tiimi vahvistuu – laadukkaat silmänterveyden palvelut avainasemassa ihmisten elämänlaadun parantamisessa

Instru Optiikka jatkaa vahvaa panostusta laadukkaiden näönhuollon palveluiden kehittämiseen. Silmän kautta on mahdollista tutkia ihmisen terveyttä laajemminkin – tarjoamalla kattavia näönhuollon palveluita voi ihmisten elämänlaatuun vaikuttaa entistä positiivisemmin.

Yritys on viimeisen vuoden aikana muun muassa avannut useita uusia Kuivasilmäklinikoita sekä laajentanut kuvantamispalveluita. Näönhuollon palveluihin on panostettu jo usean vuoden ajan ja nyt tavoitteena on kiihdyttää tahtia entisestään.

”Olen äärimmäisen ylpeä voidessani toivottaa Riikan ja Ritvan osaksi näönhuollon tiimiä. Olemme vahvistaneet näönhuollon osaamistamme ja palveluitamme pala kerrallaan jo useamman vuoden ajan. Tiimissämme on lähes 300 optometrian ammattilaista, ja lähes 150 lääkäriä vastaanottavat asiakkaita myymälöissämme. Nyt otamme seuraavan ison harppauksen tuodessamme tiimiin kaksi uutta alan viimeisimmällä tiedolla varustautunutta korkeakoulutettua optometristia ja olemme valmiit laittamaan seuraavan vaihteen silmään”, kommentoi Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Riikka Torvela, uusi näönhuollon toimialapäällikkö, vastaa jatkossa muun muassa sidosryhmäyhteistyöstä. Hän on valmistunut optometristiksi vuonna 2008 ja suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon, Master’s Degree in Clinical Optometry, vuonna 2022. Lisäksi hän on suorittanut keväällä 2022 Specialized Training In Primary Eye Care -koulutuksen Salus Universityssa Yhdysvalloissa. Torvela on aloittanut Instru Optiikalla 2009 ja hän on erikoistunut muun muassa digitaaliseen näkörasitukseen. Torvela toimii lisäksi Suomen Optometrian ammattilaiset ry, SOA:n, hallituksen puheenjohtajana.

”Koen, että kaikilla on opittavaa toisistaan eikä koskaan voi olla ammatillisesti valmis. Ei tarvitse olla loistava aloittaakseen, mutta on aloitettava tullakseen loistavaksi. Kliinisen optometrian lisäksi moniammatillinen yhteistyö, koko alan kehittäminen sekä aito asiakaspalvelu ovat ammatillisen paloni suuria sytykkeitä”, kertoo Torvela.

Ritva Kahlos, uusi optometrian kehityspäällikkö, vastaa jatkossa muun muassa kuvantamisesta sekä ohjaavista optometristeista. Hän on aloittanut Instru Optiikalla vuonna 2015 ja saa pian valmiiksi ylemmän ammattikorkeakoulun Master’s Degree in Clinical Optometry -tutkinnon. Kahlos on kiinnostunut erityisesti nopeasti kehittyvistä kuvantamisen palveluista, jotka mahdollistavat ennakoivan silmänterveyden palveluiden kehittämisen.

”Olen aina halunnut kehittää itseäni – löytää uusia haasteita ja kouluttautua monipuolisesti. Olen iloinen voidessani työskennellä yrityksessä, joka haluaa aidosti kehittyä ja olla näönhuollon edelläkävijä. Tavoitteeni on, että sekä asiakkaat että optinen ala yhdistävät näönhuollon asiantuntijuuden ensimmäisenä Instru Optiikkaan”, kertoo Kahlos.

Torvela ja Kahlos aloittavat uusissa rooleissaan 1.5.2023.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 742 7379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste