Optometriapäivän logo, kuva silmästä

Instru Optiikan Optometriapäivä järjestettiin taas tauon jälkeen – paikalla yli 300 optisen alan ammattilaista

Instru Optiikan Optometriapäivää vietettiin pyhäinpäivänä 5.11.2022 Helsingin Katajanokalla. Paikalle saapui poikkeusvuosien jälkeen suuri joukko optisen alan ammattilaisia sekä Instru Optiikalta että alan muilta toimijoilta. Ensimmäistä kertaa Instru Optiikka avasi Optometriapäivän ovet myös talon ulkopuoliselle yleisölle.

”Oli hienoa nähdä iso joukko optisen alan ammattilaisia yhdessä taas pitkästä aikaa. Tapahtuma oli odotettu ja onnistunut, tunnelma lämmin ja päivä täynnä naurua. Olen äärimmäisen ylpeä puhujistamme, he todella ovat Suomen parhaita omalla alallaan”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Optometriapäivä koostui useista kiinnostavista sekä Instru Optiikan omien asiantuntijoiden että vierailevien esiintyjien puheenvuoroista. Päivän tavoitteena oli tarjota optometristeille ja optikoille käytännön tietoa, työkaluja ja vinkkejä jokapäiväiseen työhön – puheenvuoroja oli muun muassa anamneesiin, kuivasilmäisyyteen ja OCT-kuvantamiseen liittyen. Lisäksi paikalla oli useita näytteilleasettajia esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan.

”Pyrimme kuuntelemaan yleisön toiveita ja tarjoamaan päivän puheenvuoroissa vielä entistä enemmän konkretiaa. Uskomme, että jokainen kuulija lähti kotiin uusien oivallusten ja työkalujen kanssa. Noin 320 optisen alan ammattilaista osallistui tapahtumaan tänä vuonna ja se on enemmän kuin yhtenäkään aikaisempana vuonna”, jatkavat tapahtuman tuottajat Merja Kuusela ja Sara Markkanen Instru Optiikalta.

Optometristeille ja optikoille suunnattu Optometriapäivä järjestetään vuorovuosittain optisille myyjille suunnatun koulutuspäivän kanssa. Ensi syksynä on optisten myyjien vuoro kerääntyä yhteen kouluttautumaan ja inspiroitumaan.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste