Instru Optiikan Optometriapäivä tarjosi oppia ja oivalluksia

Instru Optiikan vuoden 2018 Optometriapäivää vietettiin Helsingin Messukeskuksen Siivessä Pyhäinpäivänä 3.11. Paikan päälle kokoontui yhteensä lähes 450 osallistujan joukko, joka koostui Instru Optiikassa työskentelevistä optikoista, franchising-myymälöiden optikoista ja yrittäjistä sekä alan opiskelijoista ja yhteistyökumppaneista.

– Osallistumisprosentti oli tänäkin vuonna huikea, sillä noin 85 % omissa myymälöissämme työskentelevistä optikoista osallistui koulutuspäivään. Meille on tärkeää, että optikkomme huolehtivat täydennyskoulutusvelvoitteestaan, ja haluamme työnantajana tarjota mahdollisuuksia osallistua koulutustilaisuuksiin, Instru Optiikan henkilöstöjohtaja Pia Tuomi kertoo.

Koulutuspäivän teemana oli asiakaskokemus, jota käsiteltiin erilaisista optikon työtä koskettavista näkökulmista. Puheenvuoroista vastasivat optisen alan huiput Suomesta ja ulkomailta, minkä lisäksi luennoimassa oli asiakaskokemuksen asiantuntijoita. Luentojen aiheina olivat muun muassa asiakasmatka optikkoliikkeessä, optikon rooli nyt ja tulevaisuudessa, teknologian mahdollisuudet optisella alalla sekä asiakaspalvelun merkitys.

– Järjestämme oman Optometriapäivän joka toinen vuosi, ja tapahtuma on odotettu. Tällainen iso tapahtuma mahdollistaa optikoillemme paitsi uutta tietoa ja mahdollisuuden tavata kollegoita, myös uusia oivalluksia omaan työhön. Innostunut tunnelma välittyi osallistujista tänäkin vuonna, Tuomi tiivistää. – Onnistuneet asiakaskokemukset syntyvät kuitenkin optikoiden ja optisten myyjien yhteistyöstä. Ensi vuonna Messukeskuksen Siiven täyttävätkin optiset myyjämme, Tuomi summaa.

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste