Pasi Anttila

Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila on valittu Kaupan liiton hallitukseen

Liittokokous on nimittänyt Kaupan liitolle hallituksen vuodelle 2024 ja Pasi Anttila on valittu mukaan uutena jäsenenä. Yhteensä Kaupan liiton hallituksessa on 18 jäsentä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa, kauppaa. Liitto edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa.

”Kaupan liitto on eri aloja kokoava laaja foorumi, jossa kehitetään kauppaa kuluttajien eduksi. Olen innoissani päästessäni tekemään töitä eri alojen ammattilaisten kanssa”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Anttila kuuluu lisäksi NÄE ry:n ja Erikoiskaupan liitto Etu ry:n hallituksiin sekä toimii Etu ry:n uuden terveysalan yhteistyöryhmittymän puheenjohtaja. Hän on muun muassa vahvistanut optisen alan asemaa osana erikoiskauppaa ja toiminut aktiivisesti lääkejakelun uudistamiseksi.

”Olen päässyt vaikuttamaan kaupan sekä optisen alan murrokseen viime vuosina Erikoiskaupan liitossa. Optinen ala on kehittynyt paljon ja työn alla on vielä isompia muutoksia seuraaville vuosille”, Anttila jatkaa.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste