Pasi Anttila

Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttilasta ETU ry:n uuden terveysalan yhteistyöryhmittymän puheenjohtaja

Erikoiskaupan liiton terveysalat yhdistävät voimansa uudessa yhteistyöryhmittymässä. ETU Terveysalojen tavoitteena on tarjota uusia ratkaisuja terveyden edistämiseksi.

Erikoiskaupan liiton terveysaloilla toimivat jäsenyhdistykset ovat perustaneet uuden yhteistyöryhmittymän, ETU Terveysalat, jonka tavoitteena on tarjota uusia ratkaisuja ja näkökulmia Suomen terveydenhoidon ja hyvinvoinnin tulevaisuuden haasteisiin. Yhteistyöryhmittymän kantavana teemana on Miten voimme auttaa. Teeman ajatuksena on halu auttaa ihmisiä ennakoivalla terveyden hoidolla terveyden edistämiseksi – elämään parempaa elämää.

ETU Terveysalojen puheenjohtajaksi on valittu Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila. Anttila on lisäksi Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n sekä Erikoiskaupan liitto ETU ry:n hallituksen jäsen.

”Väestön ikääntyessä ja hoidon tarpeen kasvaessa tarvitaan oikeaan aikaan annettua, parempaa, nopeampaa ja kohdistuvampaa hoitoa. Haluamme auttaa suomalaisia elämään entistä pidempään laadukasta elämää tarjoamalla uusia ratkaisuja. Samalla hoidon tulee olla yhteiskunnalle myös kustannustehokkaampaa”, kommentoi Pasi Anttila.

ETU Terveysalojen tavoitteena on tarjota ratkaisuja terveydenhoidon haasteisiin. Ensi töikseen uusi yhteistyöryhmittymä kokoaa jäsenyhdistysten yhteisiä näkemyksiä, joiden pohjalta aletaan rakentaa uusia rohkeita avauksia terveemmän suomalaisen yhteiskunnan eduksi.

”Nyt perustetussa yhteistyöryhmittymässä voimme tiiviin yhteistyön ansiosta edistää suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia aiempaa laajemmin. Esimerkiksi optisella alalla pystymme tutkimaan nykyään hyvinkin tarkasti silmän kautta ihmisen terveyttä, ja tulemme jatkossakin panostamaan laadukkaisiin silmänterveyden palveluihin ihmisten elämänlaadun parantamiseksi”, jatkaa Anttila.

ETU Terveysaloihin kuuluvat Erikoiskaupan liiton jäsenjärjestöistä Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry, Lääketeollisuus ry, Lääke- ja terveyshuolto ry, Terveystuotetukut ry sekä Terveystuotekauppiaiden liitto ry.

Lue ETU ry:n tiedote täältä.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste