Instru Optiikka mukana Glaukoomayhdistyksen jäsentapahtumassa

Glaukoomayhdistys järjestää eri paikkakunnilla teemapäiviä, seminaareja ja luentoja yhdistyksen jäsenille. Pääkaupunkiseudulla viimeisin jäsentapahtuma järjestettiin 22.11. Tapahtumassa olivat mukana myös Instru Optiikka Oy ja Silmäsairaala Valo.

Glaukooma on näköhermoa vaurioittava sairaus, joka johtaa puutoksiin näkökentässä. Sairaus voi etenkin alkuvaiheessa olla täysin oireeton, mutta sen huomaaminen varhaisessa vaiheessa on tärkeää, jotta hoito voidaan aloittaa ajoissa. Suomessa glaukoomaa sairastaa noin 90 000 henkilöä.  Glaukoomayhdistys toimii glaukoomapotilainen tiedonvälittäjänä ja vertaistuen järjestäjänä. Tarkoituksena on mahdollistaa myös parempi edunvalvonta.

Instru Optiikka Oy:n yritysmyyntipäällikkö ja optikko Susanna Hakala kävi marraskuun jäsentapahtumassa mittaamassa silmänpaineet halukkailta yhdistyksen jäseniltä, minkä lisäksi osallistujille pidettiin silmän lihaksia aktivoiva silmäjumppa. Yhdistyksen jäsentapahtumaan osallistuneet saivat myös kuulla sinisen valon haitoista.

Instru Optiikan ja Silmäsairaala Valon yhteistyötä oli esittelemässä Instru Optiikka Oy:n silmälääkärikoordinaattori Kitta Haukka. Illan päätti Silmäsairaala Valon silmäkirurgi, lääketieteen lisensiaatti Pasi Allinen, joka kertoi glaukoomatutkimuksen viimeisistä tuulista. Esityksen jälkeen Allinen vastasi yleisön kysymyksiin.

“Glaukoomayhdistys tekee työtä hyvän asian puolesta, ja tapahtumassa oli innostunut ja lämmin ilmapiiri. Hienoa päästä mukaan Instru Optiikka Oy:n edustajana”, Hakala tiivistää.

Kuva: Instrumentarium kuvituskuva

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste