Asiakas saa opastusta piilolinssien käyttämiseen

Instru Optiikka näkee piilolinsseissä tulevaisuuden

Instru Optiikka haluaa kehittää piilolinssien markkinaa sekä kasvattaa tietoisuutta nykyaikaisista laadukkaista piilolinsseistä murtaen samalla vanhoja uskomuksia.

Pehmeät piilolinssit on kehitetty jo useita kymmeniä vuosia sitten, minkä jälkeen teknologia, valmistustavat ja materiaalit ovat ottaneet suuria harppauksia eteenpäin. Nykyaikaisten piilolinssien käyttö on mukavaa ja yksinkertaista eikä käyttäjien ala- tai yläikärajaakaan käytännössä ole – piilolinssien käsittely on helpompaa kuin yleensä kuvitellaan.

”Piilolinssit ovat täydellinen valinta aktiiviseen elämään. Monilla saattaa olla jäänyt vuosien takaisesta piilolinssien käytöstä vaikutelma, että piilolinssit tuntuvat silmässä ikävältä ja niiden hoitokin on työlästä. Piilolinssit ovat kuitenkin vuosien aikana kehittyneet valtavasti – ne ovat mukavia käytössä ja vaihtoehtoja on todella paljon”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Piilolinssejä saa lähes kaikilla voimakkuuksilla – myös hajataitteisuutta korjaavina ja monitehoisina. Tarjolla on kertakäyttöisiä, lyhyen vaihtovälin sekä jatkuvaan käyttöön soveltuvia linssejä. Osassa on mukana myös UV-suoja sekä sinivalosuoja.

Piilolinsseillä pysytyään korjaamaan vaativampiakin haasteita, kuten silmän etupinnan epäsäännöllisyyden aiheuttamia näkövirheitä, joihin silmälasikorjaus ei auta. Lisäksi ohjatulla erikoispiilolinssien käytöllä on myös tutkitusti mahdollista hidastuttaa likitaitteisuuden etenemistä.

“Nykyaikaiset piilolinssit ovat mukavia ja turvallisia käyttää ja niiden kostuvuutta ja hengittävyyttä on parannettu paljon – menneiden vuosien tuotteisiin verrattuna käyttömukavuus on aivan eri luokkaa. Toivon, että vielä useammat silmälasien käyttäjät antaisivat itselleen tilaisuuden kokea, miten erinomainen näönkorjausvaihtoehto piilolinssit ovat. Vallankin meille ikänäköisille tarkoitetut monitehopiilolinssit, jotka vapauttavat näkemään rajattomasti eri etäisyyksille joka puolelle, ovat käytössä aivan mahtavat”, kommentoi kommentoi Instru Optiikan Piilolinssitiimin uusi projektipäällikkö Merja Kuusela.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 742 7379

Tutkimuslähde:
European Council of Optometry and Optics, Position Paper, 2023, Myopia management: a comprehensive approach

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste