Instru Optiikka Oy avaa 20 Instrumentarium-myymälää 7.5.2020 – koronavirustilannetta seurataan edelleen

Instru Optiikka Oy avaa 20 Instrumentarium-myymälää rajoitetuin aukioloajoin 7.5.2020 alkaen. Instru Optiikka Oy:n omat myymälät ovat olleet kiinni 3.4. lähtien koronavirustilanteen vuoksi. Yrittäjävetoisissa myymälöissä toiminta on voinut jatkua yrittäjän päätöksellä.

Instru Optiikka Oy:n 7.5. avattavat Instrumentarium-myymälät sijaitsevat eri puolella Suomea, jotta mahdollisimman monella asiakkaalla olisi mahdollisuus asioida tarpeen vaatiessa myymälässä. Toimitusjohtaja Pasi Anttila kommentoi avausta seuraavasti:

− Yrityksellämme on ollut tärkeä yhteiskunnallinen rooli näönhuollon tuotteiden ja palveluiden tarjoajana jo yli sadan vuoden ajan. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani heidän yksilöllisissä näönhuollon tarpeissaan myös koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen jatkuessa.

Avoinna olevissa myymälöissä noudatetaan jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja, joista osa otettiin käyttöön jo ennen myymälöiden sulkemista. Sulkemispäätöksen taustalla oli ensisijaisesti henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuus. Yrityksessä on seurattu tiiviisti koronavirustilanteen kehitystä myymälöiden ollessa kiinni:

−Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille edelleen ensisijaisen tärkeää. Omien myymälöidemme ollessa kiinni olemme valmistautuneet koronavirustilanteen jatkumiseen suunnittelemalla uusia toimintamalleja ja tekemällä muutoksia myymäläympäristöömme. Haluamme tehdä asioinnista mahdollisimman turvallista sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme, Pasi Anttila sanoo.

− Jatkamme myös tilanteen seuraamista aktiivisesti ja kuuntelemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme palautetta. Reagoimme tarvittaessa myös uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin ja arvioimme kiinni olevien myymälöiden avaamista säännöllisesti, Anttila summaa.

Ajantasaista lisätietoa koronaviruksen vaikutuksesta Instru Optiikan ketjujen toimintaan päivitetään ketjujen verkkosivuille. Osa uusista toimintatavoista tulee käyttöön vaiheittain. Tiedot 7.5. alkaen palvelevista myymälöistä ja avoinna olevista yrittäjävetoisista myymälöistä päivitetään Instrumentariumin verkkosivuille. Ketjujen verkkokaupat ja asiakaspalvelu palvelevat normaalisti.

 

30.4.2020

 

Lisätietoja:

Kati Litmanen
Marketing, Digital & Category Management Director

Instru Optiikka Oy
p.050 521 4894
kati.litmanen@instru.fi

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste