Instru Optiikka Oy avaa silmälasien verkkokaupan Instrumentarium-ketjulle  

Instru Optiikka Oy:hyn kuuluva Instrumentarium avaa Suomen suurista optisen alan ketjuista ensimmäisenä silmälasien verkkokaupan. Silmälasien tilaaminen verkosta on mahdollista Instrumentarium-ketjun verkkokaupasta 3.6. alkaen. Ensimmäiset viikot keskitytään keräämään asiakkaiden kokemuksia ja hiomaan ostopolkua paremmaksi. 

Koronavirustilanne on vauhdittanut verkkoliiketoiminnan kehitystä myös Instru Optiikassa. Instru Optiikka Oy:hyn kuuluva Instrumentarium on Suomessa optisen alan suurista ketjuista ensimmäinen, jonka verkkokaupasta on saatavilla aurinkolasien ja piilolinssien lisäksi myös silmälaseja. Instrumentariumin uudistettu verkkokauppa avautuu 3.6. 

− Tämä on suuri harppaus kohti tavoitettamme olla asiakkaillemme aidosti monikanavainen näönhuollon palveluiden tarjoaja. Asiakkaidemme osto- ja asiointimieltymykset vaihtelevat ja haluamme tarjota heille kaikille mahdollisuuden asioida kanssamme heidän toivomallaan tavallaMyymäläverkostommeketjujemme verkkokaupat ja muut palvelukanavamme ovat kaikki tärkeitä, Instru Optiikan Marketing, Digital & Category Management Director Kati Litmanen kommentoi.  

Silmälasien ostamisen mahdollistaminen verkossa on vaatinut paljon tutkimusta, rohkeita kokeiluja ja tiivistä yhteistyötä. Instrumentariumin silmälasien verkkokaupan ensimmäisessä versiossa asiakkaan on mahdollista tilata ainoastaan yksitehosilmälaseja ja asiakkaalla tulee olla ostoa varten silmälasimääräys. Verkkokaupassa on tarjolla suuri osa ketjun normaalista silmälasivalikoimasta. Aurinkolaseja ei vielä toistaiseksi saa tilattua vahvuuksilla.  

− Olen todella ylpeä projektitiimistämme, joka on tehnyt töitä tiiviisti ja tehokkaasti silmälasien tilaamisen mahdollistamiseksi. Keräämme ensimmäiset viikot asiakkaidemme palautetta ja hiomme ostokokemusta vieläkin paremmaksi. Verkkokaupan kehitys tulee olemaan merkittävässä roolissa myös jatkossa, Litmanen summaa.  

Instrumentariumin verkkokauppa löytyy osoitteesta www.instru.fi. Verkkosivuille päivitetään myös lisätietoa asiakkaille.  

 

3.6.2020

Lisätietoja: 

Kati Litmanen
Marketing, Digital & Category Management Director 

Instru Optiikka Oy
p. 050 521 4894
kati.litmanen@instru.fi 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste