Instru Optiikka Oy suunnittelee toimintansa sopeuttamista koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi

COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä kaikkien toimialojen toimintaan.  

Poikkeustilanne vaikuttaa kysyntään ja asiakasmääriin voimakkaasti laskevasti myös Instru Optiikassa, jossa käynnistetään koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut koskevat pääasiallisesti henkilöstön mahdollisia koko- tai osa-aikaisia lomautuksia. Toteutuessaan mahdolliset lomautukset kestävät enintään 90 päivää. 

 Turvallisuus ja terveys on toimintamme lähtökohta ja seuraamme tarkkaan viranomaisten ja asiantuntijoiden ohjeistuksiaOlemme jo tehneet muutoksia muun muassa näöntutkimusprosessiimme ja myymälätilassa toimimiseen mahdollistaaksemme asiakkaiden palvelun tässä poikkeustilanteessakertoo toimitusjohtaja Pasi Anttila ja jatkaa:  

 On sanomattakin selvää, että tämä tilanne on täysin poikkeuksellinen. Teemme kaikkemme, että mahdollisten toimenpiteiden vaikutus olisi henkilöstöllemme ja asiakkaillemme mahdollisimman pieni. Mahdolliset lomautukset pyrittäisiin tekemään porrastetusti, jotta asiakkaat saisivat meiltä jatkossakin laadukasta palvelua. Uskon, että yhdessä selviämme tästä.  

 

24.3.2020

 

Lisätietoja: 

Kati Litmanen
Marketing, Digital & Category Management Director 

Instru Optiikka Oy
p.050 521 4894
kati.litmanen@instru.fi 

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste