Instru Optiikka palkitsi vuoden yrittäjäksi Savon Optiikka Oy:n Ville Nousiaisen

Savon Optiikka Oy:n yrittäjä Ville Nousiainen palkittiin Instru Optiikka Oy:n toukokuisilla yrittäjäpäivillä vuoden 2017 franchise-yrittäjäksi. 

Liikkeenharjoittajana optikko Ville Nousiainen on tehnyt ansiokasta työtä Savon alueella yli viiden vuoden ajan. Nousiaisen myymälät työllistävät yhteensä 11 vakituista työntekijää.

Valinnan kriteereinä pidettiin Instrumentarium-ketjun laatuvaatimusten täyttämistä, valikoiman laajuutta sekä toimitusten luotettavuutta. Ansiona pidettiin myös henkilökunnan aktiivista kouluttautumista sekä erityisen korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Lisäksi valintaan vaikutti Nousiaisen aktiivinen osallistuminen franchise-toiminnan kehittämiseen yhdessä Instrumentarium-ketjun suunnitteluryhmän kanssa.

Yrittäjän myymälät sijaitsevat Pieksämäellä, Siilinjärvellä, Juankoskella, Kaavilla sekä Kuopion Matkuksessa, jossa myymälä avattiin toukokuun lopussa. Kauppakeskus Matkus on keskeinen kauttakulkupaikka Kuopion eteläpuolella. Uudesta myymälästä löytyy myös Solaris-aurinkolasikonsepti. Nousiaisen kaikki myymälät ovat laadukkaan palvelun Instrumentarium-liikkeitä, joissa on tarjolla sekä optikon että silmälääkärin palvelut.

Lue lisää franchising-toiminnasta Instru Optiikassa TÄÄLTÄ.

 

Lisätietoja:

Ville Nousiainen, yrittäjä, Savon Optiikka Oy, p. 044 971 8227

Joni Merikanto, franchising-myyntipäällikkö, p. 040 809 6746

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste