Instrumentarium avaa Turun keskustaan täysin uudenlaisen myymälän

Uuden myymälän on määrä avautua keväällä 2024.

Instrumentariumin uudessa Turun myymälässä panostetaan ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen täysin uudenlaisella tavalla sekä ennennäkemättömällä myymäläkonseptilla.

”Tulemme tekemään jotain täysin poikkeuksellista. Keväällä avautuva myymälä edustaa meille uudenlaisia tapoja toimia ja ajatella vahvistaen samalla asemaamme johtavana näkemisen asiantuntijana. Kerromme lähempänä lisää, nyt kannattaa pysyä kuulolla”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Myymälän modernit ja skandinaaviset tilat jakautuvat kahteen kerrokseen – yläkerrasta löytyvät kattavat näönhuollon palvelut, alakerrasta laadukkaat ja trendikkäät tuotteet. Palveluvalikoima on monipuolinen ja myymälässä on käytössä modernit ja ensiluokkaiset laitteet. Myymälässä toimii lisäksi Instrumentarium Kuivasilmäklinikka, josta löytyy korkealaatuiset kuivasilmätutkimus- ja hoitolaitteet.

”Haluamme tuoda kuluttajille jotain uutta. Myymälässä käynti on monelle varsinkin koronapandemian jälkeen iloinen ja tärkeä tapahtuma ja haluamme olla siinä mukana parhaalla mahdollisella tavalla. Täällä pääsemme myös entistäkin paremmin esittelemään upeita omia EssilorLuxottican brändejämme, kuten Ray-Bania”, Anttila jatkaa.

Uuden myymälätiimin rekrytointi on nyt aloitettu – lisätietoja avoimista tehtävistä löytyy täältä.

”Tämä on meille monellakin tapaa todella hieno mahdollisuus. Myymälä mahdollistaa meille muun muassa asiantuntijuudemme parempaa saatavuutta sekä uusia urapolkuja. Kokeilemme tässä myymälässä rohkeasti uusia toimintatapoja ja luomme uusia parhaita käytäntöjä, joten mikäli sellainen kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti jättää hakemus”, kertoo Instrumentariumin aluepäällikkö Heidi Aalto.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste