Kuivasilmäasiantuntija

Instrumentarium Kuivasilmäklinikka on avattu kauppakeskus Jumboon Vantaalle

Jumbon klinikka on ensimmäinen Instrumentarium Kuivasilmäklinikka pääkaupunkiseudulla. Kuivasilmäklinikoilla on laadukkaat erikoistutkimus ja -hoitolaitteet kuivien silmien syiden selvittämiseen ja kuivasilmäisyyden hoitoon.

Kuivista silmistä kärsivät kaiken ikäiset ja vaiva on yleistynyt myös lasten ja nuorten keskuudessa. Erityisesti näyttöjen käytön yleistyttyä myös kuivasilmäisyys ja etenkin pitkäkestoinen silmien kuivuminen ovat lisääntyneet selvästi kaikissa ikäryhmissä. Lähes jokaisella koko päivän näyttöjä katsovalla on ainakin jossain määrin toivottua kuivemmat silmät.

Kuivasilmäisyyttä esiintyy, kun silmät eivät tuota tarpeeksi kyynelnestettä tai kyynelnesteen laatu on heikkoa. Myös esimerkiksi allergiat ja sisäilmaongelmat voivat aiheuttaa kuivan silmän oireita.

”Olemme lähivuosien aikana panostaneet näkemisen palveluihin huomattavasti – olemme muun muassa lisänneet OCT-kuvauksen palveluvalikoimaamme sekä lanseeranneet verkkonäöntarkastuksen. Uusi Kuivasilmäklinikka Vantaalla on mahtava lisä pääkaupunkiseudun jo ennestään kattaviin palveluihimme. Kuivista silmistä kärsii jopa 50 % suomalaisista eli vaiva on todella yleinen. Kuivien silmien kanssa ei pidä jäädä yksin, vaan niitä voi ja kannattaa hoitaa”, kertoo Pasi Anttila, Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja.

Kuivien silmien oireiden määrä vaihtelee – joku kärsii yhdestä kuivasilmäisyyden oireesta, toisella voi olla useita tai pahimmillaan kaikki oireet. Oireita ovat muun muassa silmien punoitus tai vuotaminen, kirvely ja polttelu sekä silmien väsyminen. Kroonistuessaan kuivasilmäisyys aiheuttaa lievimmillään ajoittaista epämukavuuden tunnetta ja pahimmillaan jatkuvaa polttelua ja kipua.

”Kuivasilmäklinikalla kuiviin silmiin erikoistuneet optikkomme selvittävät syyt silmien kuivuuteen ja laativat jokaiselle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tarvittaessa pystymme hoitamaan myös vaikeista kuivan silmän oireista kärsiviä – yksi uusimmista hoitomahdollisuuksista on IPL-valoimpulssihoito, josta on apua erityisesti heille, jotka kärsivät vuotavista silmistä, silmien voimakkaasta punoituksesta tai muista elämänlaatuun vaikuttavista oireista”, kommentoi Olivia Prittinen, Jumbon Instrumentariumin myymäläpäällikkö.

Vantaan Jumbon Kuivasilmäklinikan lisäksi klinikat palvelevat Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, +358 40 742 7379
https://www.instru.fi/kuivasilmaklinikka

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste