Instrumentarium lanseeraa uuden näönhuollon palvelukonseptin

Instrumentarium tuo liikkeisiinsä uuden tavan hankkia tuotteita ja näöntutkimuspalveluja. Uusi All-Inclusive palvelusopimus mahdollistaa kattavat näönhuoltopalvelut alhaisella kuukausimaksulla.

Instrumentariumin All-Inclusive-palvelusopimukseen voi yhdistää kolmet silmä- tai aurinkolasit ja varmistaa, että kaikki näkötarpeet täytetään kaikissa tilanteissa.

–Olen innoissani tästä uudesta konseptista, sillä Instrumentarium on ollut yli sata vuotta näönhuollon edelläkävijä Suomessa. Koen jatkuvan kehityksen tärkeäksi ja haluammekin tuoda markkinoille uusia konsepteja, jotka tuovat asiakkaillemme lisäarvoa ja helppoutta näköasioista huolehtimiseen, kertoo Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Kattava näönhuolto keskiössä
Palvelusopimukseen kuuluu laajat näöntutkimuspalvelut. Optikon näöntutkimuksessa käymistä suositellaan vähintään kahden vuoden välein. Tämä ei kuitenkaan aina toteudu ja varhaisessa vaiheessa olevat silmäsairaudet tai näönheikkeneminen saattavat jäädä huomaamatta.

–Hyvä näkökyky ja terveet silmät ovat Instrulle kaiken keskiössä ja haluammekin tarjota laajat näönhuoltopalvelut kaikille sopimusasiakkaillemme edulliseen kuukausihintaan, Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila kuvailee.

Näöntutkimuspalvelut sisältävät näkökenttätutkimuksen, silmänpohjakuvat sekä toiminnallisen näöntutkimuksen optikon suositusten mukaisesti. Jos näkö muuttuu sopimuskauden aikana, tehdään linssien vaihto veloituksetta. Sopimukseen kuuluu myös pienet korjauspalvelut.

All Inclusive palvelu on saatavilla valikoiduissa Instrumentarium myymälöissä.


Yhteystiedot:

Irene Hernberg, viestintäpäällikkö- ja vastuullisuuspäällikkö, Instru Optiikka Oy

viestinta@instru.fi

Puh: 040 662 5866

Lue lisää palvelusta: https://www.instru.fi/all-inclusive

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste