Instrumentariumin kampanja muistuttaa autoilijoita näön tärkeydestä

Hyvä näkö on tärkeä osa turvallista autoilua, muistuttaa Instrumentarium kampanjassaan. Kampanja näkyy tapaninpäivästä tammikuun loppuun tv:ssä, verkossa, printtimediassa, ulkomainontana, huoltoasemilla, radiossa ja sosiaalisessa mediassa.

Mainoskasvona on uutisankkurina pitkän uran tehnyt Urpo Martikainen.

– Olen käyttänyt silmälaseja koko elämäni. Olen joutunut suhtautumaan vakavasti silmien terveyteen ja pyrkinyt hoitamaan silmiä sekä huolehtimaan näkökyvystäni. Siksi kiinnostuin kampanjasta, Martikainen sanoo.

Martikainen esiintyy kampanjassa silmälaseja käyttävänä autoilijana. Mainosfimin viestinä on, että heikentynyt ja korjaamaton näkö voi olla vaaraksi liikenteessä. Hyvä näkö taas auttaa toimimaan liikenteessä turvallisemmin ja levollisin mielin.

– Liikenneturvallisuus puhuttaa joka vuosi. Turvallisuuden merkitys korostuu talvella, kun ajokelit vaihtelevat ja illat ovat pimeitä. Moni muistaa ulkoiset tekijät, kuten heijastimen ja talvirenkaat, mutta kampanjallamme haluamme herättää jokaisen ajattelemaan, mikä vaikutus näkemisellä on liikenneturvallisuuteen, sanoo Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila.

– Teillä on monenlaisia liikkujia. Kampanjamme tavoitteena on saada ihmiset miettimään omaa vastuutaan liikenteessä ja nostaa liikennenäkeminen puheenaiheeksi. On hienoa olla tekemässä tällaista kampanjaa, ja mahtavaa että saimme Urpo Martikaisen mukaan. Tässä on hyvä paikka myös uudenvuodenlupaukselle: hoitaa omat silmät ajokuntoon, Anttila jatkaa.

Kampanjan pääsuunnittelutoimistona on Wörks Oy, mediatoimistona Dagmar Oy, tuotantoyhtiönä Cocoa Mediaproductions Oy ja tuottajana Pauliina Teirikari. Tv-mainosfilmin on ohjannut JP Siili.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste