Instrumentariumin vuoden 2023 franchising-yrittäjiksi on valittu Leena Torvinen ja Sanna Tammelander Ajankulma Oy:stä

Instru Optiikka Oy on palkinnut kesäkuun Franchising-yrittäjäpäivillä vuoden 2023 franchising-yrittäjäksi Ajankulma Oy:n yrittäjät Leena Torvisen ja Sanna Tammelanderin. Heidän Instrumentarium-myymälänsä palvelevat Kuhmossa, Sotkamossa ja Suomussalmella.

Liikkeenharjoittajina Leena ja Sanna ovat tehneet ansiokasta työtä Kainuun alueella yli kolmentoista vuoden ajan. Myymälät työllistävät yhteensä kahdeksan vakituista työntekijää.

“Vuoden yrittäjän valintakriteereinä Ajankulma Oy:n myymälät täyttävät Instrumentarium-ketjun korkeat laatuvaatimukset niin valikoimien laajuudessa, toimitusten luotettavuudessa, henkilökunnan jatkuvassa kouluttautumisessa kuin erittäin korkeassa asiakastyytyväisyydessä”, kertoo Instru Optiikan myyntipäällikkö Joni Merikanto.

Vuoden yrittäjienn Instrumentarium-myymälät ovat nykyaikaisia laadukkaan palvelun optikkoliikkeitä, joissa kaikissa on tarjolla sekä optikon että silmälääkärin palvelut.

Vuoden franchising yrittäjän Instrumentarium myymälät-palvelevat seuraavissa osoitteissa:

Kuhmo: Kainuuntie 87, 88900 Kuhmo, https://www.instru.fi/myymala/kuhmo
Sotkamo: Kainuuntie 24, 88600 Sotkamo, https://www.instru.fi/myymala/sotkamo
Suomussalmi: Kauppakatu 1, 89600 Suomussalmi, https://www.instru.fi/myymala/suomussalmi

Lisätietoja:
Veera Aalto, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Leena Torvinen, Ajankulma Oy
044 329 9028

Sanna Tammelander, Ajankulma Oy
050 349 4353

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste