Instrumentarium ja Silmäsairaala Valo yhteistyöhön Helsingissä ja Kouvolassa

Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi jo 11 kertaa valittu Instrumentarium ja Suomen arvostetuimpien silmäkirurgien joukkoon kuuluvien lääkäreiden perustama Silmäsairaala Valo ovat aloittaneet yhteistyön pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa.

Yhteistyön myötä Instrumentarium laajentaa näönhuollon palveluitaan ja voi nyt yhteistyön kattamilla alueilla tarjota kirurgista konsultaatiota, leikkauksia ja laboratoriotutkimuksia tarvitseville potilaille Silmäsairaala Valon palveluita vaihtoehtona julkiselle puolelle.

Sairaalan perustajat, silmälääkärit Pasi Allinen, Mika Harju, Nina Lindbohm, Samy Mrena ja Ilpo Tuisku haluavat tarjota potilaille ihmisläheistä hoitoa tuttujen lääkäreiden vastaanotolla, vahvan ammatillisen osaamisensa sekä alan viimeisimmän teknologian. Uuden yksityisen silmäsairaalaketjun ensimmäiset toimipisteet on avattu Helsingin keskustaan ja Kouvolaan. Lääkäreiden eritysosaamista ovat muun muassa kaihi, glaukooma, sarveiskalvosairaudet ja taittovirhekirurgia. Valon lääkäreiden toimintaa ohjaavat ammattiylpeys ja intohimo työtä kohtaan. Potilaslähtöisyys on kaiken keskiössä. Uuden yhteistyön perustana toimivatkin jaetut arvot:

”Meille asiakkaidemme silmien hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnia-asia. Olemme iloisia, että pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavampia näönhuollon palveluita. Silmäsairaala Valo on meille sopiva yhteistyökumppani, sillä heitä ohjaavat meidän arvojamme vastaavat tavoitteet sekä aito halu työskennellä ja kehittää alaa potilaan etu mielessä”, Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Catarina Fagerholm kertoo.

”Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä Instrumentariumin kanssa. Yhteistyö on yksi silmäsairaalamme arvoista ja uskomme, että erilaista asiantuntijuutta yhdistämällä pääsemme parhaiten päämääräämme eli auttamaan potilaitamme parhaalla mahdollisella tavalla”, kertoo Silmäsairaala Valon toimitusjohtaja Ilpo Tuisku.

Silmäsairaala Valo on kytketty Instrumentariumin nettiajanvaraukseen sekä keskitettyyn ajanvarauspalveluun hoidon sujuvoittamiseksi. Potilaan niin halutessa hänen tietonsa voidaan siirtää Instrumentariumista suoraan Valoon vastaanottokäynnin tueksi ja vastaavasti Valon tutkimustulokset potilaan omalle silmälääkärille Instrumentariumiin.

 

Lisätietoja:

Catarina Fagerholm, toimitusjohtaja, Instru Optiikka Oy, p. 0500 566 255

Ilpo Tuisku, toimitusjohtaja, Silmäsairaala Valo, p. 050 323 1333 / 0101 9 2020

Instrumentarium-myymälöitä on tänä päivänä Suomessa 147 ja Virossa 20. Asiakkaitamme palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ja jokaisessa myymälässämme on myös silmälääkärin vastaanotto sekä koulutettujen kehysasiantuntijoiden palvelu. Vuonna 2017 Instrumentarium valittiin jo 11. kerran Suomen Luotetuimmaksi Optikkoliikkeeksi.

Silmäsairaala Valo on suomalainen silmälääkärien omistama yksityinen silmäsairaalaketju. Valo aloittaa toimintansa samana vuonna, kun Suomi täyttää 100 vuotta. Ensimmäiset toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Kouvolassa. Valo toimii yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste