Instru Optiikka Oy avaa aurinkolasien Solaris-erikoisliikkeen Helsingin keskustan Stockmann-tavarataloon

Instru optiikka Oy vahvistaa aurinkolasiliiketoimintaansa avaamalla uuden erikoisliikkeen nimeltään Solaris by Instrumentarium helmikuun lopussa Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon ensimmäiseen kerrokseen.

Solaris on maailman johtava aurinkolasikonsepti, joka palvelee tyyli- ja laatutietoisia kuluttajia 1600 myymälällä ympäri maailman. Solaris-konseptissa yhdistyvät kattava, trendikäs ja uniikki aurinkolasivalikoima, laadukkaat kehykset ja linssit sekä muodin ja optisen alan asiantuntijapalvelut.

Oranssista väristään tunnistettava Solaris-konsepti on toiminut osana valikoituja Instrumentarium- ja Nissen-ketjujen myymälöitä jo vuodesta 2014. Itsenäisenä liikkeenään Stockmannille avattava Solaris-myymälä on kuitenkin Suomessa ensimmäinen laatuaan. Aurinkolasien lisäksi myymälässä on laaja piilolinssivalikoima. Instru optiikka Oy:n toimitusjohtaja Catarina Fagerholm kommentoi uuden liikkeen avausta seuraavasti:

”Aurinkolasit ovat haluttuja asusteita, joiden perimmäinen tarkoitus on suojella silmiä. Viime vuonna niiden myynti kasvoi Suomessa 10 %, sillä kuluttajat panostavat nyt aiempaa enemmän laatuun. Haluamme vastata kasvaneeseen tarpeeseen vahvistamalla Solaris-konseptiamme uudella erikoisliikkeellä. Samalla laajennamme yhteistyötämme Stockmannin kanssa, sillä Instrumentarium Stockmann on palvellut asiakkaita tavaratalon seitsemännessä kerroksessa jo 40 vuotta, ja myöhemmin keväällä avaamme Itiksen Stockmann-tavarataloon uuden brändikehyksiin ja -aurinkolaseihin keskittyvän Instrumentarium-myymälän.”

”Laajennamme jo pitkään jatkunutta hyvää yhteistyötä Instrumentariumin kanssa. Solaris-aurinkolasit täydentävät hyvin Stockmann-tavaratalojen tarjontaa. Asiakkaamme toivovat meiltä uutuuksia, ja siihen toiveeseen trendikäs aurinkolasimyymälä vastaa hyvin”, Stockmannin Real Estate -liiketoimintayksikön kaupallinen johtaja Seppo Oksanen kertoo.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Catarina Fagerholm, Instru optiikka Oy, puh. 0500 566 255
Real Estate, kaupallisten toimintojen johtaja, Seppo Oksanen, Stockmann, puh. 040 587 9305

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste