Kaksi Instru Optiikan myymälää avattu kauppakeskus Rediin

Helsingin Kalasatamaan rakennettu kauppakeskus Redi avasi ovensa torstaina 20.9. Avajaisiaan juhlistivat myös Instru Optiikan myymäläverkoston uusimmat vahvistukset: Instrumentarium Redi ja Nissen Redi.

Kauppakeskus Redi on toinen Helsingin suurista kauppakeskushankkeista. Liiketilaa kauppakeskuksessa on noin 63 000 neliötä ja toimijoita kauppakeskuksen avautuessa noin 180. Redi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, joka on kehittyvä alue Helsingin itäisessä kantakaupungissa Länsimetron varrella.

– Kauppakeskus on keskeisellä alueella, jonne nousee jatkuvasti uusia asuntoja ja toimitiloja. Redin palvelutarjonta on laaja, ja myös me haluamme olla palvelemassa asiakkaiden erilaisia tarpeita kahdella ketjullamme, Instru Optiikka Oy:n myyntijohtaja Anu Tola kertoo. – Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä kauppakeskuksen kanssa. Erityisesti paikallinen vuorovaikutus asukkaiden kanssa on meitä kiinnostava, yhteisesti kehitettävä aihealue.

Molemmat Instru Optiikan myymälät saatiin hyvin valmiiksi ennen avajaisia. Myymälöistä Instrumentarium on yrittäjävetoinen. Yrittäjä Antti-Jussi Lankinen on tyytyväinen uuteen myymälään.

– Meillä on kasassa hyvä tiimi, jossa on paljon taitoa ja osaamista. Avajaispäivä oli todella ikimuistoinen – asiakkaat kiittelivät erinomaista valikoimaa sekä tyylikästä, avaraa myymälää. Henkilökunta sai myös kiitosta asiakkailta.

Kauppakeskuksessa riitti hulinaa koko päiväksi. Myös Nissen-myymälässä avajaiset sujuivat hyvin.

– Sisääntulo-ovilla oli torstaiaamuna väkeä jonoiksi asti. Myymälässä on hyvä tunnelma ja henkilökunta innoissaan uudesta myymälästä, Nissen Redin myymäläpäällikkö Kim Nyman kertoo.

 

Kuva: Instrumentarium kuvituskuva

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste