Kesätyöntekijä Instrumentariumilla

Kesätyöhaku on nyt auki

Laajan myymäläverkoston myötä Instru Optiikalla on avoimia kesätyöpaikkoja on ympäri Suomen sekä Nissen- että Instrumentarium-myymälöissä. Haku on käynnissä 28.1.2024 saakka.

Instru Optiikka palkkaa kesätyöntekijöitä sekä myyjän että optometristiopiskelijan tehtäviin. Monet kesätyöntekijät ovat töissä useampana kesänä, mikä ilahduttaa Instru Optiikan rekrytointipäällikköä Kristal Kakkoa.

”On aina mahtavaa saada hakemus edellisen kesän kesätyöntekijältä, sillä silloin tiedän, että olemme onnistuneet. Myymälöistämme löytyy sopivasti haastetta ja uuden oppimista oli sitten uusi alalla tai jo useamman kesän meillä viettänyt. Optinen ala kehittyy ja etenee jatkuvasti, joten uusia asioita tulee eteen koko ajan”, Kakko kommentoi.

Myyjän kesätyöhön ei vaadita koulutusta tai pitkää optisen alan kokemusta – rohkeus, oma-aloitteisuus ja innostus uusien asioiden oppimiseen kantavat pitkälle. Myyjät ovat asiakkaan mukana käytännössä koko asiakasmatkan ajan – he muun muassa ottavat asiakkaat vastaan, tekevät alkumittauksia ennen optikon näöntarkastusta, auttavat ja neuvovat kehysten ja linssien valitsemisessa sekä luovuttavat asiakkaille valmiit silmälasit. Lisäksi myyjät pääsevät tekemään pieniä korjauksia ja kehysten taivuttamista silmälasien istuvuuden varmistamiseksi.

Optometristiopiskelijan kesätyö sopii joko opintojen alkumetreillä olevalle opiskelijalle tai tutkintotodistusta vaille valmiille optometristille. Pidemmällä opinnoissaan olevat opiskelijat pääsevät yhdessä tiiminsä tuella tekemään myös näöntutkimuksia.

”Alamme on kesätyöntekijöillekin todella kiinnostava – sopivassa suhteessa tyyliä ja silmänterveyttä. Vaikka optinen ala olisi itselle vieras, kehoitan silti hakemaan meille kesätöihin. Kesätyöntekijät otetaan myymälöissämme ilolla vastaan, heille tarjotaan kattava perehdytys ja he pääsevät aidosti osaksi tiimiä”, Kakko jatkaa.


Instru Optiikan kesätyöntekijöiden ajatuksia kesältä 2023

Instru Optiikka tekee vuosittain kyselyn kesätyöntekijöille kauden päätyttyä, jotta yritys voi alkaa valmistautua seuraavaan kesätyökauteen ja parantaa kesätyöntekijöiden kokemusta entisestään. Eniten kiitosta kesän 2023 kesätyöntekijöiltä keräsi mukavat tiimikaverit sekä työyhteisö.

”Työkaverit olivat mukavia ja minulle annettiin paljon mahdollisuuksia omaan työskentelyyn ja itseohjautuvuuteen. Koin, että minuun luotettiin ja minua arvostettiin.”

”Työyhteisöni oli todella mukava ja esihenkilö kannustava – aina uskalsi kysyä jos mielen päällä oli jotain.”

”Tuttu työ ja työyhteisö, johon on joka vuosi kiva palata. Ihana myymäläpäällikkö, joka johtaa omalla esimerkillä ja on reilu.”

Mikäli kesätyöt tai ura Instru Optiikalla kiinnostavat, löytyvät kaikki avoimet työpaikat urasivuilta. Lisäksi Instru Optiikan LinkedIn-sivua kannattaa seurata, sillä sieltä löytyy avoimien työpaikkojen lisäksi paljon kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa.


Lisätietoja kesätyöhausta:
Kristal Kakko, rekrytointipäällikkö, Instru Optiikka
rekrytointi@instru.fi

Muut yhteydenotot:

Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste