Sallan kesä Instrumentariumin aurinkolasimyyjänä

Instru Optiikka työllistää vuosittain noin 100 kesätyöntekijää. Kesällä 2017 yksi heistä oli Salla, joka etsi asiakaspalvelutyötä kesäksi. Hän sai kesätyön Instrumentarium-myymälän Solaris-aurinkolasimyyjänä. Lue Sallan kertomus kesästään!

“Päädyin Instrumentariumille oikeastaan melko sattuman kaupalla. Ystäväni vinkkasi Instrumentariumin hakevan aurinkolasimyyjiä, koska ajatteli minun olevan sopiva työhön. Ajatuksena oli heti “miksikäs ei?”, sillä tehtävät tuntuivat hyvin kiinnostavalta. Nopean rekryprosessin jälkeen sain tiedon kesätöistä Instrulla ja fiilis oli huikea!

Työtehtäviini kuului aurinkolasien valinta ja myynti asiakkaalle. Lisäksi pääsin tekemään paljon lasien säätämistä ja pientä korjailua. Aurinkolasimyynnin ohessa pyrin oppimaan optisen alan koukeroita seuraamalla optikkojen ja optisten myyjien työtä. Pääsin toki myös auttamaan asiakkaita kehysten valinnassa ja antamaan vinkkejä ja tietoa myös silmälaseista. Solaris -nurkalla oli kuitenkin paljon vilskettä, joten pääosin työskentelin aurinkolasien parissa.

Parasta kesätöissä oli ehdottomasti huikea työympäristö ja loistokollegat! Instrumentarium työpaikkana oli sen verran inspiroiva, että se sai minut tekemään päätöksen hakeutua optiselle alalle. Voisi siis sanoa, että kesätyöt olivat hyvinkin käänteentekevä asia elämässäni!

Optisessa alassa kiehtoo asiantunteva asiakaspalvelutyö. Se, että pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle juuri oikeanlaisen ratkaisun sekä näkemisen kannalta että myös tyylillisesti. Kiteytettynä se varmaankin on hyvinvoinnin ja estetiikan yhdistyminen, mikä minulle on tärkein asia tässä alassa.

Uusien työntekijöiden perehdytys ja koulutus oli hyvin järjestetty ja organisoitu. Instrun asema luotettavana työnantajana ja asiakkaiden ykkösvalintana näkyy jokapäiväisessä työarjessa. Lisäksi täällä sattuu olemaan parhaimmat tyypit työkavereina!

Kesällä tuli nähtyä laaja valikoima aurinkolaseja. Jos minun pitäisi valita malli, joka kuvaa itseäni eniten, valitsisin Ray-Banin clubround -lasit mustana ja klassisella G15 -lasilinssillä. Ajatonta designia, rentoa tyyllikkyyttä ja vaivatonta cooliutta. Samaistun ihan liian moniin aurinkolaseihin ja valinnanvaraa olisi paljon, joten valintaani saattaa vaikuttaa se, että omistan kyseiset lasit.”

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste