Kesätyöntekijät

Kesätyörekry on nyt käynnissä

Kesätyöpaikkojen haku on nyt käynnissä. Avoimia kesätyöpaikkoja on ympäri Suomen sekä Nissen- että Instrumentarium-myymälöissä. Voit työskennellä meillä kesätöissä joko myyjänä tai optometristina. Löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä.

”Toivotamme tänäkin vuonna kaikki kesätyöntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Täällä on helppo viihtyä ja monet kesätyöntekijät ovatkin meillä töissä useamman kesän peräkkäin. Vaikka optikkoliikkeessä työskentely ei olisi vielä tuttua, perehdytämme sinut tehtäviin, joten hae rohkeasti mukaan”, kehottaa Instru Optiikan rekrytointipäällikkö Kristal Kakko.

Myyjänä pääset yhteistyössä optometristien kanssa valitsemaan asiakkaillemme parhaiten sopivat näkemisen ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme ja varmistat omalla toiminnallasi onnistuneen asiakaskokemuksen. Optometristin kesätyö sopii joko opintojen alkumetreillä olevalle optometristiopiskelijalle tai tutkintotodistusta vaille valmiille optometristille. Jos olet jo hieman pidemmällä opinnoissasi, pääset optometristikollegoidesi tuella kerryttämään arvokasta työkokemusta myös näöntutkimuksista.

Lotan ja Ennin kesä Instrulla

Lotta ja Enni viettivät kesän 2022 Lappeenrannan Instrumentariumilla myyjinä. Lotalle optinen ala oli jo tuttu aiemmista kesätöistä ja Enni työskenteli meillä ensimmäistä kesää. Optikkoliikkeen arki tuli molemmille pian tutuksi ja kesä oli kaikin puolin onnistunut.

”Odotin kesältä sitä, että pääsen tekemään enemmän All Inclusive -sopimuksia. Minulle on tärkeää se, että asiakkaat lähtevät meiltä iloisena ja hyvin palveltuina”, Lotta kertoo.

”Meidät kesätyöntekijät otettiin hyvin vastaan. Töihin oli kiva tulla joka päivä,” Enni iloitsee.

Sekä Lotta että Enni tekevät meillä edelleen töitä opintojensa ohella, joten kesätyöstä voi parhaimmillaan jäädä myös pysyvämpi osa arkeen.

Kesätyöntekijöiden terveisiä

Teemme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn kauden päätyttyä. Saamme paljon hyvää palautetta ja monet kesätyöntekijämme tulevat meille heti seuraavana kesänä uudelleen kesätöihin. Viime kesän palautteiden perusteella kesä oli antoisa, opetti paljon uutta ja kesätyöntekijämme pääsivät hyvin osaksi myymälän vakituista tiimiä.

”Työyhteisö oli tosi mukava ja lämminhenkinen, ja koin, että minut otettiin sinne hyvin vastaan, vaikka olin vain kesän ajan töissä. Työpaikalla tsempattiin ja autettiin toisia, sekä ongelmatilanteissa mietittiin yhdessä ratkaisuja ja uusia toimintatapoja. Oli sellainen olo, että uskalsi rohkeasti kysyä “tyhmiäkin” kysymyksiä ja neuvoja. Pidin myös työpaikkani myymäläpäälliköstä paljon, hommat toimivat hyvin, hän kuunteli ja tsemppasi työntekijöitään paljon ja ylläpiti hyvää tekemisen meininkiä ja kivaa ilmapiiriä.”

”Työporukka oli mahtava ja minut otettiin ihanasti vastaan.”

”Mahtava kesä takana! Porukkaan pääsi helposti ja hyvässä ilmapiirissä haastavatkin asiat oppi yllättävän nopeasti. Kiitos.”

”Työyhteisö on aivan mahtava ja töihin on ollut aina ihana tulla työkavereiden kanssa. Tästä vielä erityiskiitos Seinäjoen Instrujen ja Nissenin porukalle!”

”Olin ollut aikaisemminkin kesätöissä Instru Optiikalla, joten hakuprosessi oli pikemminkin vain kysymys haluaisinko tulla töihin. Tämä oli hyvä!”

Kesätyörekry on käynnissä sunnuntaihin 29.1.2023 saakka.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste