Lähes kaikki Instru Optiikan ketjujen myymälät ovat jälleen avoinna juhannuksen jälkeen 

Instru Optiikka Oy:n omat myymälät suljettiin koronavirustilanteen vuoksi huhtikuun alussa. Vaiheittainen uudelleenavaus käynnistyi toukokuun alussa. Juhannuksen jälkeen lähes kaikki myymälät ovat jälleen avoinna.  

Instru Optiikka Oy:n omat myymälät suljettiin 3.4. koronaviruksen vuoksi. Vaiheittainen uudelleenavaus käynnistyi toukokuun alussa, kun ympäri Suomea avattiin 20 Instrumentarium-myymälääLisää Instrumentarium-, Nissen- ja Keops-myymälöitä avattiin toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa. Kaikissa avoinna olevissa myymälöissä noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja.  

Juhannusviikolla 16.6. ja heti juhannuksen jälkeen 23.6. avataan lähes kaikki loput myymälät. Myymälät ovat avoinna rajoitetuin aukioloajoin.  

 Olemme iloisia päästessämme jälleen palvelemaan asiakkaitamme valtaosassa myymälöitämme kesäkuun loppuun mennessä, toimitusjohtaja Pasi Anttila kommentoi ja jatkaa:

 − Vaiheittaisen avauksen ansiosta olemme pystyneet tarkastelemaan uusien toimintatapojemme toimivuutta ja tekemään niihin tarvittavia muutoksia hallitusti. Henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille edelleen ensiarvoisen tärkeää. 

Ajantasaista lisätietoa koronaviruksen vaikutuksesta Instru Optiikan ketjujen toimintaan sekä myymäläkohtaiset aukioloajat löytyvät ketjujen verkkosivuilta. Instrumentariumin verkkosivuilta löytyy lisäksi 3.6. uudistettu verkkokauppa, josta voi nykyisin hankkia piilolinssien ja aurinkolasien lisäksi myös yksitehosilmälaseja. Lisätietoa verkkokaupasta löytyy täältä 

Ketjujen verkkosivut: 

www.instru.fi 

www.nissen.fi 

www.keops.fi 

 

Lisätietoja:  

Kati Litmanen 

Marketing, Digital & Category Management Director  

Instru Optiikka Oy 

p. 050 521 4894

kati.litmanen@instru.fi 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste