Myymäläverkostomme vahvistui – uusia myymälöitä ja muuttoja

Lokakuussa Instru Optiikan myymäläverkosto vahvistui kahdella uudella myymälällä: Rajamäen Instrumentariumilla sekä Tornion Nissenillä. Marraskuun 1. päivä avattiin puolestaan Keravan uusiin tiloihin muuttaneet Instrumentarium ja Nissen.

Instru Optiikan franchising-ketjun uusin vahvistus, Instrumentarium Rajamäki, avasi ovensa Rajamäen uudessa Lähde-nimisessä liikekeskuksessa 11.10. Instrumentariumin franchising-ketjuun kuuluu nyt 37 yrittäjävetoista myymälää.

Uusin Nissen-myymälä avattiin puolestaan 19. lokakuuta Tornion Rajalla-kauppakeskukseen. Kauppakeskuksesta löytyy entuudestaan Instrumentarium-myymälä.

Lokakuuhun mahtui myös muuttoja. Sekä Keravan Instrumentarium että Nissen muuttivat uusiin liiketiloihin Keravalla vastavalmistuneeseen kauppakeskus Karuselliin. Molempiin myymälöihin rakennettiin muuton yhteydessä myös Solaris-aurinkolasikonsepti. Kauppakeskus avasi ovensa kuluttajille 1.11.

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste