Näöntarkastus onnistuu nyt vaikka kotisohvalta – Instrumentarium tuo verkkonäöntarkastuksen Suomeen

Instrumentarium tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen mahdollisuuden silmälasimääräyksen päivittämiseen ja näöntarkkuuden tarkistamiseen verkossa. Palvelu on maksuton ja soveltuu 18–40-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole silmäsairauksia eikä tarvetta lähi- tai moniteholaseille. Instrumentariumin optikot tarkistavat ja hyväksyvät palvelusta saadut silmälasimääräykset.

Instru Optiikka Oy:hyn kuuluva Instrumentarium tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena toimijana asiakkailleen mahdollisuuden silmälasimääräyksen päivittämiseen ja näöntarkkuuden tarkistamiseen verkossa. Verkkonäöntarkastus tarjotaan yhteistyössä hollantilaisen Easee BV:n kanssa. Easee-verkkonäöntarkastus on EU:ssa hyväksytty lääkinnällinen laite ja sillä on CE-merkintä.

”Myös optisella alalla erilaisten verkkopalveluiden kysyntä on kasvanut viime vuosina ja koronavirus on vauhdittanut kehitystä entisestään. Haluamme ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa tarjota asiakkaillemme erilaisia vaihtoehtoja asioida kanssamme. Myymäläverkostomme ja verkkopalvelumme tukevat saumattomasti toisiaan. Olemme olleet yli sadan vuoden ajan mukana suomalaisten arjessa, ja meille on tärkeää olla mukana jatkossakin vieden samalla koko alaa eteenpäin”, Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila kertoo.

Nopea ja helppo tapa päivittää silmälasimääräys 

Verkkonäöntarkastus soveltuu 18–40-vuotiaille asiakkaille, joilla ei ole silmäsairauksia eikä tarvetta lähilaseille tai moniteholaseille. Testin tekemistä varten asiakas tarvitsee tietokoneen tai tabletin ja älypuhelimen. Laitteet tulee olla mahdollista asettaa kolmen metrin päähän toisistaan. Verkkonäöntarkastus kestää 20 minuuttia ja sen tekeminen on tällä hetkellä asiakkaille maksutonta. Instrumentariumin optikko tarkistaa aina palvelusta saadun silmälasimääräyksen. Uusi silmälasimääräys ilmestyy Instrumentariumin verkkokaupassa asiakkaan henkilökohtaiselle sivulle 48 tunnin sisällä näöntarkastuksesta.

”Verkkonäöntarkastus on helppo tapa päivittää silmälasimääräys ja tarkistaa oma näöntarkkuus kotona. Asiakas voi käyttää silmälasimääräystä tilatessaan yksiteholasit verkkokaupastamme tai asioidessaan myymälässämme. Säännölliset käynnit optikolla ja silmälääkärillä ovat edelleen tärkeitä laajempien tutkimusten tekemiseksi. Myös verkkonäöntarkastuksen tehneet asiakkaat voivat aina kysyä lisätietoa asiantuntijoiltamme”, Instru Optiikka Oy:n markkinointi-, digi- ja valikoimajohtaja Kati Litmanen kertoo.

Tavoitteena monikanavainen asiakaskokemus

Kesällä 2020 Instru Optiikka Oy uudisti sekä Instrumentarium- että Nissen-ketjujen verkkokaupat. Nykyisin ketjujen verkkokaupoista voi tilata piilolinssien, ilman voimakkuuksia olevien aurinkolasien ja oheistuotteiden lisäksi myös yksitehosilmälaseja. Verkkonäöntarkastus kasvattaa Instrumentarium-ketjun palvelutarjontaa entisestään.

”Meille on tärkeää vastata asiakkaidemme näönhuollon tarpeisiin niin myymälöissä kuin verkossakin. Pyrimme lisäämään mahdollisimman pian myös monitehosilmälasit ja aurinkolasit voimakkuuksilla verkkokauppamme tuotevalikoimaan. Tavoitteenamme on saumaton asiakaskokemus, jolloin asiakas voi esimerkiksi käydä näöntarkastuksessa myymälässä ja tilata haluamansa tuotteet verkosta tai toisinpäin”, Litmanen summaa.

 

14.9.2020

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste