Niels Munting on nimitetty Instru Optiikan HR-johtajaksi

Niels Munting, 47, on nimitetty Instru Optiikan Suomen ja Viron HR-johtajaksi 24.2.2020 alkaenNiels siirtyy Instru Optiikkaan GrandVisionin pääkonttorilta Amsterdamista. Hän on  työskennellyt Head of Learning and Development -tehtäväs viimeiset neljä vuotta vastaten konsernin kansainvälisestä koulutus- ja kehitysohjelmasta. 

Ennen GrandVision -uraansa Niels on kerryttänyt laajaa kokemusta henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä Volkswagenilla ja Audilla Saksassa sekä Caterpillarilla Yhdysvalloissa.  

–  Olen innostunut mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan optisen alan markkinajohtajan tulevaisuuteenOlen myös todella iloinen mahdollisuudesta palata Suomeen, jossa olen asunut aiemminkin. Odotan monipuolisia keskusteluja instrulaisten kanssa ja ennen kaikkea yhteistä tekemistä meidän ja asiakkaiden hyväksiNiels Munting kertoo.  

 

Toivotamme Nielsin lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään ja onnea uuteen tehtävään! 

 

Pasi Anttila, toimitusjohtaja 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste