Nissen-ketju vahvistui kahdella uudella myymälällä

Instru Optiikka Oy:n myymäläverkosto on jälleen kasvanut, tällä kertaa kahdella uudella Nissen-myymälällä. Ensimmäinen uusista myymälöistä avautui helmikuun puolivälissä Imatralla. Toinen Nissen-ketjun uusista myymälöistä avasi ovensa Helsingin Arabian kauppakeskuksessa maaliskuun 1. päivä.

– Molemmat Nissen-myymälät on avattu kauppapaikoille, joilla ihmiset liikkuvat ja tekevät päivittäiset ostoksensa. Haluamme tuoda edullisen ja helposti lähestyttävän Nissen-ketjun myymälät lähelle asiakkaita, Instru Optiikka Oy:n myyntijohtaja Anu Tola kertoo.

Imatralla Nissen-myymälä avattiin Prisma-keskukseen, joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella Imatran Mansikkalassa.

– Lähin Nissen-myymälä on aiemmin löytynyt Lappeenrannasta. Nyt kanta-asiakkaidemme ei enää tarvitse lähteä toiseen kaupunkiin silmälasiostoksille, Tola jatkaa.

Helsingistä Nissen-myymälöitä löytyy useampi. Arabianrantaan avattu Nissen-myymälä on ensimmäinen Instru Optiikan myymälä alueella.

Arabianranta on kehittyvä asuinalue, jota ympäröivät uudet asuinrakennukset, opiskelijakampukset ja helpot kulkuyhteydet. Kauppakeskus Arabia tarjoaa alueen asukkaille päivittäispalvelut, ja uusi Nissen-myymälä sopii täydentämään alueen palvelutarjontaa, Tola summaa.

Kuva: Nissen kuvituskuva

 

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste