Pia Kaira

Pia Kaira on nimitetty Instru Optiikan uudeksi henkilöstöjohtajaksi

Pia aloittaa Instru Optiikan henkilöstöjohtajana 1.3.2023. Väistyvä henkilöstöjohtaja Niels Munting siirtyy EssilorLuxottica-konsernin sisällä uuteen tehtävään.

Pia on aloittanut Instru Optiikalla huhtikuussa 2021 People & Culture Business Partnerina. Hänellä tulee HR-uralla täyteen jo 15 vuotta erilaisissa tehtävissä – Pia on työskennellyt vähittäiskaupan parissa sekä myynnin-, henkilöstön- että asiakaspalvelun liiketoiminnoissa.

”Missionani on auttaa Instru Optiikkaa menestymään ja uskon, että yhdessä tekemällä saamme aikaan parhaan mahdollisen tuloksen. Ihmiset ovat keskiössä – vaikka laitteet ja puitteet olisivat viimeiseen asti hiottuja, ihmisten toiminta ratkaisee”, kertoo Pia Kaira.

”On mahtavaa, että uusi henkilöstöjohtajamme tulee oman talon sisältä. Pialla on erinomainen käsitys meistä Instrulaisista ja siitä, mitä kaipaamme saavuttaaksemme vielä entistä hienompia tuloksia. Tänä vuonna yksi tärkeimmistä teemoistamme on tasapuolinen johtaminen ja Pialla on siihen varmasti paljon annettavaa. Uskon, että hän tulee jatkamaan Nielsin aloittamaa matkaa kohti Suomen parasta optisen alan työpaikkaa”, kommentoi Pasi Anttila, Instru Optiikan toimitusjohtaja.

Haluamme lämpimästi kiittää Nielsiä menneestä kolmesta vuodesta ja toivotamme menestystä tulevaan.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste