Ray-Banin ja Metan älylasit tänään saatavilla valikoiduista Instrumentariumeista

Älylaseja on saatavilla hyvin rajattu määrä.

Ray-Banin ja Metan älylasit ovat täysin uudenlainen tuote, jolla yhteydenpito läheisiin, arjen tallentaminen sekä sisällön jakaminen ilman kädessä kulkevaa älypuhelinta on tehty helpommaksi kuin koskaan. Älylaseilla on mahdollista muun muassa ottaa valokuvia ja kuvata videoita, kuunnella musiikkia sekä vastata puheluihin ja lähettää viestejä. Älylaseissa on lisäksi suoratoistotoiminto, jolla on mahdollista jakaa sisältöä suorana lähetyksenä sosiaaliseen mediaan.

“Uudet Ray-Ban Meta -älylasit ovat täysin omassa sarjassaan ja sisältävät ominaisuuksia, jotka eivät ole koskaan ennen mahtuneet lasien sisään. Älylaseja saapuu tänään myymälöihin hyvin rajattu erä, joten mikäli haluat ne heti omaksesi, kannattaa olla nopea”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Ray-Ban Meta -älylaseissa on ultraleveä 12 megapikselin kamera, joka ottaa korkealaatuisia valokuvia sekä 1080p-videoita. Kaiuttimissa on laadukkaat bassovaste ja kohinanvaimennus, mitkä parantavat yleistä äänenlaatua. Lisäksi älylasit on rakennettu käyttäen uusinta optista linssiteknologiaa – korkean suorituskyvyn linssit ovat saatavilla monipuolisesti yksilöllisen tyylin ja näkötarpeen mukaan. Myös yksityisyys on otettu huomioon älylasien suunnittelussa – laseissa on kirkas ja näkyvä LED-tietosuojavalo, joka palaa aina älylaseilla kuvattaessa.

”Suoratoistotoiminnon avulla esimerkiksi sisällöntuottajat voivat lähettää kokemuksiaan ja tekemisiään yleisölleen reaaliajassa ilman, että heidän täytyy toisella kädellä kuvata puhelimella. Se avaa aitoudelle uuden ulottuvuuden ja vapauttaa kuvaajien kädet johonkin tärkeämpään. Uskoisin uusien älylasien olevan erityisen hyvä pari heille, jotka haluavat tallentaa ja jakaa sisältöä esimerkiksi remonttiprojekteista, lasten tai lemmikkien kommelluksista tai vaikkapa luontoretkistä”, kertoo Instrumentariumin valikoimapäällikkö Mirja Ortia.

Instrumentariumeista on saatavilla Ray-Ban Meta -kokoelman kolme eri älylasivariaatiota, jotka tarjoavat kuluttajille laadukasta teknologiaa ilman estetiikasta tai mukavuudesta tinkimistä. Älylaseja on saatavana Ray-Banin ikonisella Wayfarer-kehyksellä kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa joko aurinkolaseina tai silmälasilinsseillä omilla vahvuuksilla.

Ray-Ban Meta -älylasien hinta on alkaen 329 euroa, mikä sisältää myös kompaktin latauskotelon.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste